Lej en Supporter

Hjælp og Support
Du har måske brug for hjælp i ny og næ, vil outsource så meget som muligt, eller har brug for den tryghed det giver at have ekstra kapacitet ved hånden.

Lej erfaren supporter som afløser, vikar, eller den ekstra hånd i spidsbelastnings perioder. Det kunne f.eks. være i forbindelse med omlægning, eller udskiftning af jeres systemer. Eller også ved omlægning af brugen, og/eller forretningsgange.

Du kan indleje eller hyre en supporter på freelance basis. Jeg arbejder professionelt, og har bred erfaring med IT og business support. Hvis din virksomhed ind imellem mangler en hånd, er hjælpen nær. Og det kun når du har virkelig brug for det. Enkelt og ligetil.

Der er ingen bindinger eller uforudsete udgifter ved den service jeg her tilbyder. I modsætning til alle de “sidegevinster” der kan være med f.eks. en deltidsansat, eller studenter medhjælp, såsom ferie-, sygedagpenge, skat, lønafregning med videre.

Du får ganske enkelt en faktura på de aftalte/forbrugte timer (400 kr. inkl. moms). Ikke noget med “indskud” (startgebyr), bindingsperiode, eller opsigelsesvarsel. Ren timeafregning, eller fastpris tilbud på et afgrænset projekt.

Mangler du som mindre virksomhed hjælp til hjemmeside, infoskærm, eller andet, kan dette tilkøbes på samme betingelser. Udover mine erfaringer som IT supporter, har jeg stor erfaring på flere IT relaterede områder.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om dine behov, og det jeg kan tilbyde.

Hvorfor indleje?

Nye øjne udefra:

Nogle gange er det små justeringer, der kan gøre den store forskel. Det kan nye øjne “udefra” sommetider lettere få øje på.

Spidskompetencer:

De færreste virksomheder har mulighed for at rumme alle de kompetencer de kan få brug for. Du får man mulighed for at trække på specifikke kompetencer når behovet er der.

Spidsbelastninger:

I forbindelse med projekter, kan det være et problem at trække på sine egne medarbejdere, som oftest har travlt i forvejen. Her kan en Freelancer være et supplement, enten i projektgruppen, eller til at varetage nogle af de driftsopgaver egne folk normalt laver.

Økonomi & Ressourcer:

Du sparer en ansat medarbejders løn som en fast, tung post, og betaler derimod kun for de aktuelle behov. Du kan tilknytte kompetencen præcis når man har behov for den. Det er desuden ofte billigere end f.eks. at trække på leverandør konsulenter.

Call Now Button