Pressemeddelelse

Assensfirma sætter præg på Vejle Lystbådehavn

Assens firmaet Fronto.dk sætter præg på Vejle Lystbådehavn – Ikke fysisk, i form af en ny “bølge”, men ved at re-designe hjemmesiderne Vejle Lystbådehavn og –Motorbådsklub.

Hjemmesiderne for Vejle Lystbådehavn og Vejle Motorbådsklub, er nu opgraderet til den nye ”bølge”, også kaldet Responsive Web Design. Det betyder at de er blevet skalerbar for både mobiltelefon og tablets, samt gjort mere overskuelig på en almindelig, eller bærbar computer.

Googles søgemaskine stiller større krav til hjemmesider, f.eks. i forhold til hvordan de rangeres. Ligesom brugen af hjemmesider hastigt ændrer sig, i takt med at de besøgende i højere grad, kommer ind på hjemmesiderne via mobiltelefon eller tablet.

Brugerne af vejlehavn.dk er primært faste pladslejere og de mange besøgende fra ind- og udland, der slår et smut forbi den dejlige lystbådehavn i sejlsæsonen. Mange af disse primære besøgende har ikke en computer under armen eller i båden, når behovet for at se hjemmesiden er der.

Vejle Lystbådehavn

Dette er der taget højde for i udviklingen af den nye hjemmeside. Endvidere er siderne gjort læsbare på flere sprog, af hensyn til de mange besøgende fra udlandet. Og endelig er der lagt på at det skulle være let for lystbådehavnens personale og –webmaster at vedligeholde og holde vejlehavn.dk opdateret og ajour.

”Opgaven med at modernisere vejlehavn.dk var en for stor mundfuld for os selv”, udtaler webmaster for Vejle Lystbådehavn, Hans Jørgen Schytz, ”derfor måtte vi købe os til en løsning ved det fynske konsulentfirma fronto.dk. Men så har vi til gengæld også fået en hjemmesideløsning der lever op til vores ønsker og krav”.

Fronto.dk har kun eksisteret i lidt mere end et år, og er indtil videre et enkeltmandsfirma, der tilbyder forskellige former for IT ydelser, for både virksomheder, foreninger og private.

Virksomhedens ejer Tommy Larsen Rask, har i en lang årrække arbejdet som IT konsulent i telebrancen, hvor han har arbejdet med analyse, kravsspecifikation, test, dokumentation (systemer og processer), implementering, undervisning, support, datafangst, datavask (stamdata), internet & intranet.

Erfaringerne er fortrinsvis opbygget inden for systemområderne ERP (Axapta), GIS (Geografiske Informations Systemer), samt Produktionsstyring i et egenudviklet system.

Tommy Larsen Rask, Fronto.dk

Derudover tilbyder Fronto.dk at hjælpe med at gennemføre online-målinger, for virksomheder og foreninger. F.eks. trivselsmålinger, effektmålinger (uddannelse), tilfredshedsmålinger, eller brugerundersøgelser på hjemmesider.

Læs mere på Fronto.dk’s hjemmeside https://fronto.dk.

vejlehavn.dk