WordPress 4.0 frigivet

Version 4.0 af WordPress, med navnet “Benny” til ære for jazz-klarinettist og orkesterleder Benny Goodman, er nu tilgængelig til opdatering i dit WordPress Kontrolpanel. 

Forbedringer ved værktøjslinjen

I den opdaterede version vil du ikke længere skulle scrolle op for at finde din værktøjslinje hvis du skal ændre på en lang tekst. Det er lavet sådan at når du scroller i tekstboksen, blive værktøjslinjen “hængende”, så dine editerings-værktøjer hele tiden er til rådighed.

Preview af videoer

Udover den nye lækre værktøjslinje, har WordPress givet os endnu en fed funktion. Du kan nu se preview billede af din video, når du sætter en embed kode ind i et indlæg. Kopiér URL fra eksempelvis Youtube og videons indhold kan ses direkte i editoren.

Mediebibliotek

Se alle dine billeder i dit mediebibliotek i et overskueligt og informations-rigt grid-view.
I ældre versioner er det sådan at først når du klikkede på et billede, kom du ind på en side tilknyttet til dette billede. Nu kan du klikke på et billede, og billedet vil nu åbne i en fin pop up med al den information du skal bruge omkring billedet.

Tilpas dine widgets fra front-end

Du kan nu tilpasse dine widgets live via tema tilpasnings-funktionen. Du kan se alle dine widgetso-mråder, samt tilføje og fjerne widgets via tema tilpasning (kræver dit tema understøtter det).
Det gør det meget nemmere og mere overskueligt at tilføje og fjerne widgets fra din frontend. Nu kan man redigere sine widgets live, med den meget brugervenlige funktion der er lavet omkring widget delen i WordPress 4.0

Inden du vælger at opdatere

Det er ikke sikkert at dine plugins er opdateret til den nye version. Og det kan derfor påvirke din hjemmesides funktionalitet og udseende, hvis du opdaterer for tidligt til WordPress version 4.0.

Læs mere om WordPress 4.0

Nyhedsoversigt