OBS: Prisstigning

Jeg ser mig desværre nødsaget til at varsle en prisstigning på hosting, for eksisterende kunder ved Fronto.dk, med virkning fra år 2020. For nytilkomne kunder i 2019, vil prisstigningen være gældende med øjeblikkeligt varsel.

Blandt andet EU’s persondataforordning (GDPR), der trådte i kraft i maj 2018, har afstedkommet en stigende fokus på datasikkerhed. Dette har betydet hyppigere opdatering af den software der driver hosting og hjemmesider på Fronto.dk’s webhoteller.

Prisen for hosting basis stiger som følge heraf, fra kr. 300 om året (kr. 25 pr. måned), til kr. 360 i 2020 (kr. 30 pr. måned), inklusive moms. Prisstigningen eksklusive moms, går fra kr. 240 til kr. 288 pr. år, eller fra kr. 20 til kr. 24 pr. måned.

Jeg kan oplyse at egen hosting kan fås fra kr. 228 om året (19 kr/md), uden Fronto.dk’s inkluderede sikkerheds opdateringer. Samt med en lidt langsommere loading tid for hjemmesiden (mindre RAM, CPU og PHP Memory). Automatisk daglig backup er stadig mulig.

Ønsker du som kunde at blive flyttet til egen hosting, og selv stå for sikkerheds opdateringer, som følge af den varslede prisstigning, bedes du tage kontakt til mig snarest.

Jeg håber selvfølgelig du er tilfreds med indsatsen jeg gør for, at opretholde sikkerheds niveauet, og har forståelse for denne afbalancering af prisen, i forhold til ydelsen

Call Now Button