Om Fronto.dk

Om mig

Det er i spændingsfeltet mellem IT og forretningen, jeg befinder mig bedst. At forstå forretningens udfordringer, og afdække løsninger og muligheder i IT systemerne i forhold til forretningens processer.

Samspillet mellem IT systemerne og Leverandører, Produktion, Lager, Salg, Kunder, Distribution o.s.v., men også internt i forhold til forretningens processer og IT systemerne imellem.

Jeg har siden 1991 arbejdet i dette spændingsfelt, og både medvirket og været arkitekt bag flere store effektiviseringer, inden for forretningens produktions- og rapporterings processer, samt i forbindelse med digitalisering og data fangst.

Forretningsmodel

Jeg ønsker ikke blot at arbejde for mine kunder.
Jeg vil arbejde med dem!

Jeg mener, at et solidt samarbejde kræver en ærlig og vedvarende dialog.

Jeg gør mit bedste for at skabe respekt, tillid og valuta for pengene, for mine kunder.

Sagt med andre ord. God gammeldags tillid til at du får det du betaler for. At du på forhånd ved, hvad det koster, og hvad du får for pengene.

Kundefokus Udtalelser Betingelser Priser Kontakt

Firmaet

Fronto.dk er en enkeltmands virksomhed, stiftet i efteråret 2013. Indehaver og stifter Tommy Larsen Rask, har stor erfaring som IT konsulent.

Fronto.dk ved Tommy Larsen Rask

Kontakt mig

E R F A R I N G
Jeg har arbejdet som IT konsulent siden 1998, og har derfor stor erfaring på en lang række områder.

Web Design

Fra 1998 til 2013 har jeg udviklet og vedligeholdt online vejledninger og intranet (Telebrancen), i HTML, CSS og Javascript, via ASP-kodning (Active Server Pages) og MS SQL & -Access database platformene.

Derudover var jeg, i perioden fra 2001 til 2006, Webmaster/Udvikler for Vallø Gruppe, Ugledivisionen og Valdemar Distrikt (KFUM spejderne), samt en lokal portal for Haarlev og omegn. Her var platformene HTML, CSS og Javascript, via egen udviklet CMS i PHP (Hypertext Preprocessor) og MySQL databaser.

Fra 2013 har jeg, via Fronto.dk, arbejdet med Web Design på platformenene HTML, CSS og Javascript, WordPress (CMS), PHP program snippets og MySQL databaser.

Øvrig erfaring

Områder som analyse, kravspecifikation, test, dokumentation (både systemer og processer), implementering, undervisning, support, datafangst og datavask (stamdata), internet & intranet (ASP/PHP & MOSS/Sharepoint). Læs mere.

Erfaringerne er fortrinsvis opbygget indenfor systemområderne ERP (XAL/Axapta/AX2012), GIS (Geografiske Informations Systemer) og Produktionsstyring (MS Access/VB & MS SQL).

Derudover har jeg fem produkter i min værktøjskasse; WordPress,  OpenCart CMS & SiteKiosk (Webdesign), CimPass (tilfredsheds- og effektmålingsværktøj), samt IMPULS (e-læringsportalen).

Udover Fronto.dk, driver jeg også AssensPCsupport.dk, der er en underafdeling for Computer & IT hjælp, support, rådgivning, samt undervisning for private i Assens og omegn. Samt med telefonsupport, for ca. 9.500 medlemmer med internet abonnement, fordelt fem antenne foreninger på Fyn, 6-12 timer om ugen. Og endelig driver jeg også ThinkArt.dk der leverer logodesign m.v.

IT konsulent for Virksomheder, Foreninger og Private

WordPress, OpenCart, PHP, mySQL, ASP, MsSQL, MsAccess, Axapta, Dynamics, GIS