Webdesign

Ny hjemmeside, Webshop, eller Re-design af den eksisterende. For både PC-, Tablet- og Mobil visning.

Få en moderne og professionel hjemmeside-, eller webshopløsning med din forretning og/eller målgruppe i fokus. Løsningen udarbejdes i et moderne og mobilvenligt webdesign. Det er afgørende, at dine potentielle kunder får den optimale brugeroplevelse, uanset om kunden besøger din hjemmeside fra deres computer, tablet eller smartphone. Og så er det uden dyre bindinger. Du betaler kun for, hvad du reelt har behov for. Kontakt for et uforpligtende tilbud. Hos Fronto.dk betaler du et engangsbeløb fra kr. 3.000 for hjemmesiden, eller fra kr. 7.000 for webbutikken. Når siden er leveret betaler du fra kr. 150 for hosting pr. år, samt et årligt beløb for dk-domænenavn på kr. 45. Hjemmesider opbygges i WordPress CMS og Webshops i OpenCart, så de kan vedligeholdes/drives af dig selv, fra en almindelig browser. Og du ejer selv hjemmesiden eller webshoppen, og har fuld kontrol over, kildekode samt indhold og data. Du bliver derved uafhængig af én leverandør. De nævnte priser er inkl. moms. Vil du starte selv fra bunden med at lave en WordPress hjemmeside, kan jeg også tilbyde dig et kursus.

Fronto.dk laver også Web Design for touch Infoskærme og Kiosk PC’er, til priser fra 7.000 kr. Læs mere. Se Prislisten for at se priser.

GRUNDPAKKER

Der tilbydes 5 grundpakker:

Men er dit behov noget helt 6., så finder vi også ud af det.

Infoside, fra kr. 3.000

Infoside som hovedsageligt består af tekst, billeder og kontaktoplysninger i WordPress CMS. Op til 5 sider, eksklusiv grafisk tilpasning2) og standard tillægsmoduler1)

Re-design, fra kr. 5.000

Re-design (mobiloptimering) af din eksisterende hjemmeside i WordPress CMS. Inklusiv 10 sider og standard tillægsmoduler1), samt vejledning i brug og vedligeholdelse. Eksklusiv grafisk tilpasning2).

Ny hjemmeside, fra kr. 7.000

Ny hjemmeside i WordPress CMS, hvor du/i selv kan vedligeholde indholdet. Inklusiv opsætning med grafisk tilpasning, 10 sider og standard tillægsmoduler1). Samt vejledning i brug og vedligeholdelse.

Webshop, fra kr. 7.000

Nøglefærdig Webshop løsning, hvor du blot skal tilføje kategorier, produkter, betingelser m.v., hvorefter du er klar til at begynde at acceptere ordrer. Læs mere her.

SiteKiosk, fra kr. 7.000

PC kiosk opsætning og konfiguration, inkl. Web Design (HTML)
Eksklusiv Hardware og licens til SiteKiosk software. Læs mere her.

1) Skalérbar på pc/tablet/smartphone, nyheder, links, kontaktformular og administrations login med spamværn, Sociale medier (modul), SEO modul (søgemaskineoptimering), XML-sitemap på Google og Bing, samt Cookie Pop Up (EU lovkrav)
2) Genbrug af grafiske elementer fra eksisterende den hjemmeside, dit visitkort eller lignende.

Proces for tilblivelse af hjemmeside/webshop:

  • Send en mail med dine behov og krav til hjemmeside
  • Send evt. også tekst og eventuelle illustrationer der skal benyttes
  • Der laves et oplæg til design på et midlertidigt domæne, og du modtager et fastpristilbud
  • Hvis du godkender oplægget og prisen, færdigudvikles hjemmesiden
  • Derefter tilrettes løsningen efter dine ønsker
    Herunder betalings gateway for webshops
  • Efter din godkendelse redelegeres dit domænenavn til den endelige løsning.

WordPress CMS

OpenCart Webshop

SiteKiosk software

OM WORDPRESS CMS

WordPress er intet mindre end det mest benyttede CMS (Content Management System) i verden.
1 ud af 5 websteder drevet af WordPress, og tallet er opadgående (Kilde: WordPress.org).

WordPress er et Open Source system og derfor helt og aldeles gratis. Men der er mange grunde til WordPress’ popularitet. Den væsentligste er, at WordPress gør det nemt for dig at komme ud i verden med det, som du har på hjerte. Uanset om du vil præsentere dig selv, dine fotos, dine rejser, dine interesser, et firma, en forening eller noget helt tredje, så gør WordPress det nemt for dig.

Det er fordi udviklerne af WordPress hele tiden fokuserer mere på (dit) indhold end på at overvælde dig med flere funktioner. Dermed ikke sagt, at WordPress giver dig begrænsninger. Tværtimod. WordPress bruges til alle typer websteder. Men det er let at installere og komme i gang.

Når du installerer WordPress får du et hus og ikke en bunke mursten. Derfra kan du vælge om du vil ændre farven, tilbygge eller slå en væg ned.

Du kan vælge at gøre det hele selv, eller jeg kan hjælpe med installation og tilpasning, så den passer netop til dit behov, inklusiv vedledning i vedligeholdelse af indholdet

PROFESSIONELT LOGO

Logoet er det første, som kunder og samarbejdspartnere bliver introduceret for, og er dit ansigt til omverdenen. Det er via logoet at genkendeligheden skal skabes, og det er derfor essentielt at logoet afspejler virksomheden. Læs evt. mere om dette på søstersiden TH!NKART.DK. Pris fra kr. 1.500,-

mksalfaservice.dk Th!nkArt.dk - Logo Design - Logodesign Se flere eksempler

VISUEL IDENTITET

Den visuelle identitet er sammen med dit logo byggesten for resten af din markedsføring. Din visuelle identitet kommunikeret til omverdenen, hvem din virksomhed er. Det gælder både online markedsføring på din Webside, Facebookside, osv., såvel som offline på visitkort, flyers, roll-ups, mv. Det handler om at skabe et helhedsindtryk af din virksomhed, der kan kommunikeres på tværs af medier og sociale platforme. Læs evt. mere om dette på søstersiden TH!NKART.DK

MksAlfaService.dk Th!nkArt.dk - Logo Design - Logodesign Se eksempel

OM OPENCART WEBSHOP
OpenCart er en open source e-commerce platform for online-handlende. OpenCart giver en professionel og pålidelig fundament, hvorfra man kan opbygge en succesfuld online butik. OpenCart har en omfattende mængde af funktioner, der giver dig en stærkt hold over tilpasning af din butik. Med OpenCart værktøjer, får du en online shop med det fulde potentiale.
Læs mere her Se Demo Shop