Thisted-Sejlklub.dk

Thisted Sejlklub har fået renoveret hjemmesiden, så den er blevet skalerbar for både mobiltelefon og tablets, samt gjort mere overskuelig på en almindelig, eller bærbar computer.

Brugerne er sejlklubbens medlemmer, de faste pladslejere, samt de mange besøgende fra ind- og udland, der slår et smut forbi i sejlsæsonen. Mange af disse besøgende har ikke nødvendigvis en computer under armen, eller i båden, når behovet for at se hjemmesiden er der. Derfor er det vigtigt at hjemmesiden er overskuelig på mobil og tablet.

Gæstedelen på hjemmesidesiden er gjort læsbar på både Engelsk og Tysk, af hensyn til de besøgende fra udlandet. Endvidere er der lagt vægt på at det skulle være let og overskueligt for sejlklubben, at holde hjemmesiden opdateret og ajour.

Opgaven med at modernisere hjemmesiden var en for stor mundfuld for sejlklubben, derfor købte de sig til en løsning ved fronto.dk. En hjemmesideløsning der lever op til sejlklubbens ønsker og krav. »Flot arbejde. Vi er meget tilfredse med både forløb og resultatet«, lyder det fra næstformanden for Thisted Sejlklub, Peter Axelsen.

Thisted-sejlklub.dk

Sammen med hjemmesideløsningen fik sejlklubben i øvrigt også oprettet en Facebookside.
Facebooksiden er integreret under »Nyheder« og »Aktiviteter« på hjemmesiden.

Call Now Button