Virksomhedssupport

Assens PC SupportVidste du at der på Søstersiden Assens PC Support findes gode råd og tips, der kan være til nytte for din virksomhed, eller forening?

WiFi/Trådløst netværk
For eksempel kan du læse om Mesh WiFi som kan øge jeres trådløse netværksdækning. Der er også en forklaring på hvordan kan optimal udnyttelse af 2.4 og 5 GHz båndene ved hjælp af Band Steering. Læs mere om WiFi.

Sikring af data
Der er også anvisninger på, hvordan man kan sikkerhedskopiere og synkronisere sine computer data, og minimere tabet betydeligt, hvis/når en computer pludselig går død. Læs om sikring af data.

Lej erfaren supporter
Du kan også leje en erfaren supporter som afløser, vikar, eller den ekstra hånd i spidsbelastnings perioder. Det kunne f.eks. være i forbindelse med omlægning, eller udskiftning af jeres systemer. Eller også ved omlægning af brugen, og/eller forretningsgange. Lej en supporter.

Nyheder, tips og tricks
Søstersiden AssensPCsupport.dk, blev oprindeligt oprettet med private som målgruppe. Men denne er sidenhen også blevet indgang for virksomheder. Her finder du en nyheder om IT, men også en række tips og tricks. På Assens PC Support’s Facebook side kan du også følge med i nyheder der ikke bringes på hjemmesiden.

Assens PC support

Call Now Button