Logo Design

Logo Design
Fællesnævneren for dit brand på de digitaler medier er dit logo, og dine coverbilleder. Det er dit ansigt og dit vartegn til omverdenen

Via søstersiden th!nkart.dk leveres logoer og grafiske elementer til din hjemmeside, de sociale medier, visitkort, brevpapir, faktura, skilte, biler, flag, bannere, foreningsbladet med videre. Jeg hjælper foreninger, samt nystartede firmaer og iværksættere med at komme i gang, samt etablerede med at komme videre. Logo Design tilbydes fra kr. 1.600 inkl. moms. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Logo Eksempler

Tera Tech
Teratech.dk
Udvikler teknologiske hjælpemidler til brug ved genoptræningen efter en erhvervet hjerneskade
Assens PC Support
Assens PC Support
PC/IT hjælp, support, rådgivning, samt undervisning, eller hjælp til indstilling af Radio & TV
Det er via logoet at genkendeligheden skal skabes, og det er derfor essentielt at logoet afspejler virksomheden. Den visuelle identitet er sammen med dit logo byggesten for resten af din markedsføring. Din visuelle identitet kommunikerer til omverdenen, hvem din virksomhed er. Det gælder både online markedsføring på din Webside, Facebookside, osv., såvel som offline på visitkort, flyers, roll-ups, mv. Det handler om at skabe et helhedsindtryk af din virksomhed, der kan kommunikeres på tværs af medier og sociale platforme.

Indehaver

Tommy Larsen Rask

Tommy Larsen Rask

Thinkart.dk

Vektor grafik kan, i modsætning til pixel grafik, skaleres næsten ubegrænset uden kvalitetstab. Vektor grafik kan printes og skæres med helt fine og skarpe kanter.

Call Now Button