WordPress WP

WordPress er intet mindre end det mest benyttede CMS (Content Management System) i verden. 43% af alle websteder er drevet af WordPress, og tallet er stadig opadgående.
Kilde: WordPress.org

Om WordPress CMS
WordPress er et Open Source system og derfor helt og aldeles gratis. Men der er mange grunde til WordPress’ popularitet. Den væsentligste er, at WordPress gør det nemt for dig at komme ud i verden med det, som du har på hjerte. Uanset om du vil præsentere dig selv, dine fotos, dine rejser, dine interesser, et firma, en forening eller noget helt tredje, så gør WordPress det nemt for dig.

Det er fordi udviklerne af WordPress hele tiden fokuserer mere på (dit) indhold end på at overvælde dig med flere funktioner. Dermed ikke sagt, at WordPress giver dig begrænsninger. Tværtimod. WordPress bruges til alle typer websteder. Men det er let at installere og komme i gang.

Når du installerer WordPress får du et hus og ikke en bunke mursten. Derfra kan du vælge om du vil ændre farven, tilbygge eller slå en væg ned.

Du kan vælge at gøre det hele selv, eller jeg kan hjælpe med installation og tilpasning, så den passer netop til dit behov, inklusiv vedledning i vedligeholdelse af indholdet.

WP Kursus

Jeg tilbyder kurser til oprettelse af din egen hjemmeside i verdens mest populære CMS system, WordPress. Undervisningen foregår via fjernsupport, som 1:1 undervisning. D.v.s. at du arbejder selv med det på din egen PC, og jeg guider dig igennem ved at se med. Det anbefales at du arbejder videre med funktionerne mellem de enkelte lektioner. Derfor anbefales det at tage de to moduler over fire uger (2 lektioner om ugen). Vi laver i fællesskab en tidsplan for gennemførelsen af undervisningen, der passer ind i din hverdag, og den kan naturligvis korrigeres undervejs. Endvidere kan der også sammensættes en individuel kursusplan, evt. i forhold til dine i forvejen erhvervede kompetencer.

Bemærk at du ikke får en komplet hjemmeside løsning ud af kurset, men du bliver hjulpet på vej til at gøre det selv. Det er i virkeligheden det gode indhold på hjemmesiden, der skaber den, og det udarbejder du på egen hånd. Hver lektion tager mellem 45 minutter og en time. Men tager det lidt kortere tid den ene gang, og lidt længere tid en anden gang, er det ikke noget problem. Pris for begge moduler, kr. 3.200, ekskl. Webhotel og Domænenavn (fra ca. 400 kr., afhængig af pakkevalg). Kontakt mig for at høre nærmere

Kursus oversigt

Modul I

Grundkursus kr. 1.600 (kr. 400 pr. lektion), ekskl. Webhotel og Domænenavn (fra ca. 400 kr.)

Lektion 1:
Oprettelse af Webhotel og Domæne.
Du betaler selv for Webhotel og Domæne, oprettelse fra ca. kr. 400,-

Lektion 2:
Oprettelse af Mail adresser
Installation af WordPress
Installation af plugins
Oprettelse af sider

Lektion 3:
Installation af Tema
Tilpasning af Tema
Tilpasning af Menu
Tilpasning af Widgets

Lektion 4:
CSS tilpasninger
Avanceret indhold (kolonner m.v.)
Kontakt formular, inkl. SMTP
Mail kryptering og Captcha

Modul II

Videregående kursus kr. 1.600 (kr. 400 pr. lektion).

Lektion 5:
Nyheder
Arrangementer
Blog/Kommentarer
Privatlivs- og cookiepolitik

Lektion 6:
Short-koder
Dele funktioner (SoMe)
Facebook integration
Tabeller (Responsive)

Lektion 7:
Child tema (oprettelse/anvendelse)
Slider funktioner
Billedgallerier
Dokumenter

Lektion 8:
Søgemaskine optimering (introduktion)
Google & Bing indeksering
Sikkerhedsopdateringer
Besøgsstatistik, backup mv.

Ekstra konsulent hjælp til konkrete problemstillinger, du måtte løbe ind i, kan tilkøbes for kr. 400,- pr. påbegyndt time, både under og efter kursus forløbet. Du kan også købe et færdigt fundament (kr. 4.000), og tilkøbe en times undervisning (kr. 400) for i alt kr. 4.400,- (hosting pr. år kr. 400), hvis du vil hurtigt i gang.

WP Support

Fronto.dk hjælper gerne med support til din WordPress hjemmeside. Det kan være til sikkerheds opdatering, support til udfordringer eller problemer med hjemmesiden, samt til videre udvikling i form af specielle ønsker. Så du kan koncentrere dig om dine kunder, og din forretning.

Support udføres til en fast lav timepris og du kan få en fast pris på din udvikling, uden overraskende uforudsete udgifter. Og overvejer du at flytte din WordPress hjemmeside til en ny og bedre hosting, eller vil du optimere på din eksisterende hosting, er det også noget jeg kan hjælpe med.

Jeg har en del års erfaring med WordPress udvikling og support, på flere forskellige hosting platforme. Kontakt mig for at høre nærmere, og få eventuelt et uforpligtende tilbud på din specifikke problemstilling, eller den ønskede videreudvikling.

Hånd om sikkerheden
Det er meget vigtigt at sikkerheden på din WordPress hjemmeside og hosting er i orden. Jeg tilbyder derfor også et sikkerhedstjek af din hjemmesideløsning. Sikkerheds opdateringer bør gennemføres løbende. Det er både billigst og bedst i længden. Udelades det, kan det på sigt få fatale følger.

Går der lang tid mellem opdateringer, er der langt større risiko for problemer, den dag man ønsker, eller er tvunget til, at opdatere. Et spring fra f.eks. WordPress version 5.2 til 5.3 er langt mere sikkert og ukompliceret, end eksempelvis spring fra 4.1 til 5.3. Hjemmesider der er hosted ved Fronto.dk, bliver derfor løbende opdateret.

Med løbende opdateringer kan det stort set ikke gå galt. Det kan derimod nemt gå galt hvis man springer hele eller halve generationer over. Dette gælder både opdatering af selve WordPress installationen, men også for plugins og WordPress temaet.

Hør nærmere

Tommy Larsen Rask

Tommy Larsen Rask

Hvorfor indleje?

Nye øjne udefra:

Nogle gange er det små justeringer, der kan gøre den store forskel. Det kan nye øjne “udefra” sommetider lettere få øje på.

Spidskompetencer:

De færreste virksomheder har mulighed for at rumme alle de kompetencer de kan få brug for. Du får man mulighed for at trække på specifikke kompetencer når behovet er der.

Spidsbelastninger:

I forbindelse med projekter, kan det være et problem at trække på sine egne medarbejdere, som oftest har travlt i forvejen. Her kan en Freelancer være et supplement, enten i projektgruppen, eller til at varetage nogle af de driftsopgaver egne folk normalt laver.

Økonomi & Ressourcer:

Du sparer en ansat medarbejders løn som en fast, tung post, og betaler derimod kun for de aktuelle behov. Du kan tilknytte kompetencen præcis når man har behov for den. Det er desuden ofte billigere end f.eks. at trække på leverandør konsulenter.

Call Now Button