Om Fronto.dk

Fronto.dk er en enkeltmands virksomhed startet i 2013. Her arbejder jeg ikke blot for mine kunder, jeg arbejder med dem! Jeg tror på et godt og solidt samarbejde med en ærlig og vedvarende dialog. Jeg gør mit bedste for at skabe gensidig respekt og tillid, samt “valuta for pengene”. Tillid til du får det du betaler for, og at du på forhånd ved hvad det koster.

? års Web- & IT erfaring

Jeg har arbejdet med IT siden 1990, og har erfaring på en række områder. Blandt andet som IT Konsulent, -Supporter og Webdesigner. Læs mere om mine erfaringer nedenfor.

Hjemmeside kodning og -Design

16 år: (1998-2013) Udviklet og vedligeholdt Online vejledninger og Intranet , i HTML, CSS og Javascript, via ASP-kodning (Active Server Pages) og MS SQL & -Access database platformene (ProAc) i Telebranchen.
6 år: (2001-2006) Webmaster/Udvikler for Vallø Gruppe, Ugledivisionen og Valdemar Distrikt (KFUM spejderne), samt en lokal portal “Haarlev & omegn”. HTML, CSS og Javascript, samt egen udviklet CMS i PHP med MySQL databaser bag.
? år: (2013-….) Web Design på platformenene HTML, CSS og Javascript, WordPress (CMS), PHP program snippets og MySQL databaser. Driver ThinkArt.dk der leverer logodesign m.v.

Systemer, Processer & Data

1 år: (1990) Opbygning af Produktionsstyringsdatabase i DBase III+. Dette blev min indgang til en lang årrække med IT. Senere i 2004-2009 stod jeg også for både udvikling og drift af en anden Produktionsstyringsdatabase (ProAc) udviklet som MS Access Applikation med MS SQL databaser bag.
22 år: (1991-2013) Analyse, kravspecifikation, programmering, test, dokumentation (både systemer og processer), implementering, undervisning, support, digitaliserings strategi, datafangst og datavask, internet & intranet (ASP/PHP & MOSS/Sharepoint) i Telebranchen.
Erfaringerne er fortrinsvis opbygget indenfor ERP (XAL/Axapta/AX2012), GIS (Geografiske Informations Systemer) og Produktionsstyring (MS Access/VB & MS SQL).

IT konsulent

? år: (1991…) At få indsigt i forretningens udfordringer, og afdække løsninger og muligheder i IT systemerne i forhold til forretningens processer. At se samspillet mellem IT systemerne og Leverandører, Produktion, Lager, Salg, Kunder, Distribution m.v., men også internt i forhold til forretningens processer, data og IT systemerne imellem. Jeg har, siden 1991, medvirket og været arkitekt bag flere store effektiviseringer, både inden for produktions- og rapporterings processer, samt med digitalisering og data fangst.

IT Support

? år: (2016-….) AssensPCsupport.dk, der er en underafdeling for Computer & IT hjælp, support, rådgivning, samt undervisning i Assens og omegn. Samt Telefon- & fjernsupport, for ca. 15.000 medlemmer med internet ved 7 antenneforeninger på Fyn, og 1 på Sjælland, 8-12 timer om ugen.

Indehaver

Tommy Larsen Rask

Tommy Larsen Rask

Udtalelser

Eksempler

Thisted-Sejlklub.dk

Priser

Vejledende priser

Følg Fronto.dk

Years Script

Call Now Button