Lej Webmaster

Hos Fronto.dk kan du leje eller hyre en Webmaster på freelance basis. Jeg arbejder professionelt, og har erfaring med hjemmeside kodning, en række CMS systemer, søgemaskine optimering (SEO), video- og billedbehandling, samt diverse sociale medier.

Hvis din virksomhed ind imellem mangler en hånd til at opdatere hjemmesiden og/eller markedsføre dine produkter og ydelser, kan du her hyre/leje en webmaster på freelance basis. Jeg er der kun når du har brug for det, enkelt og ligetil. Du har måske også bare brug for hjælp til det avancerede i ny og næ, eller vil outsource så meget som muligt. Eller har brug for den tryghed det giver at have en ekstra kapacitet ved hånden, hvis det skulle vise sig nødvendigt.

Der er ingen bindinger eller uforudsete udgifter ved den service jeg her tilbyder. I modsætning til alle de “sidegevinster” der kan være med f.eks. en deltidsansat, eller studenter medhjælp, så som ferie-, sygedagpenge, skat, lønafregning m.v. Du får ganske enkelt en faktura på de aftalte/forbrugte timer (400 kr. inkl. moms). Ikke noget med “indskud” (startgebyr), bindingsperiode, eller opsigelsesvarsel. Ren timeafregning, eller fastpris tilbud på velafgrænsede opgaver. Kontakt mig for en uforpligtende snak om din behov, og det jeg kan tilbyde. TIP: Spar 50,- kr. i timen med et klippekort.

Hvorfor indleje?

Nye øjne udefra:

Nogle gange er det små justeringer, der kan gøre den store forskel. Det kan nye øjne “udefra” sommetider lettere få øje på.

Spidskompetencer:

De færreste virksomheder har mulighed for at rumme alle de kompetencer de kan få brug for. Du får man mulighed for at trække på specifikke kompetencer når behovet er der.

Spidsbelastninger:

I forbindelse med projekter, kan det være et problem at trække på sine egne medarbejdere, som oftest har travlt i forvejen. Her kan en Freelancer være et supplement, enten i projektgruppen, eller til at varetage nogle af de driftsopgaver egne folk normalt laver.

Økonomi & Ressourcer:

Du sparer en ansat medarbejders løn som en fast, tung post, og betaler derimod kun for de aktuelle behov. Du kan tilknytte kompetencen præcis når man har behov for den. Det er desuden ofte billigere end f.eks. at trække på leverandør konsulenter.

Lej en Webmaster
Ingen bindinger eller uforudsete udgifter!
Call Now Button