Hosting – Webhotel

Selvom jeg designer hjemmesider på valgfrit webhotel (Azehosting, UnoEuro, Hosting4real, One m.v.), vælger de fleste af mine kunder hosting ved Fronto.dk. Driftssikkert, med høj hastighed, automatisk opdatering & backup, samt god sikkerhedspakke og mail antiphishing, til en fair pris.

Hosting ved Fronto.dk

Hosting sker via en anerkendt underleverandør, der driver et driftssikkert & topmoderne datacenter i Danmark, som gør det muligt at tilbyde hosting af yderst høj kvalitet til en meget fornuftig pris.

Serverne bliver hele tiden opgraderet med det nyeste og hurtigste hardware. Webhotel, mailserver, databaser og backup er placeret på fire forskellige servere, for øget redundans.

Fiber forbindelserne kommer fra to forskellige leverandører, der benytter hver deres fiberring, så hele ruten mellem dig som kunde og datacenteret er redundant.

Datacenteret har nødstrømsanlæg, og er forbundet med 2 separate strømtilslutninger, i tilfælde af strømsvigt.

En fast driftsvagt på 3 medarbejdere, 24 timer i døgnet og året rundt, sikrer driften af det hele.

Alt dette betyder, at uanset hvor i kæden der opstår problemer, så vil de meget hurtigt blive løst. Dermed sikres en oppetid, der ligger så tæt på 100% som muligt.

Hastighed
Hosting konfigureret med 4096M PHP Memory og 4GB RAM/300% CPU, samt ModSecure Firewall for at undgå performancetab ved evt. Brute Force Attack. Læs mere.
Opdatering
Løbende sikkerhedsopdatering af WordPress og Plugins.
Løbende backup/sikkerhedskopiering.
Spoofing Værn
DMARC, DKIM og SPF anvendes på mail server. Læs mere.
SSL/HTTPS certifikat
SSL/HTTPS certifikater og krypterer forbindelsen mellem den besøgende og websitet. Læs mere.
Krypteret mail
Mailkonti er krypteret med SSL/TLS.
Øget sikkerhed for dine interaktioner med mailserver.
Mailkonti
Vejledning i opsætning af Mail Klienter (f.eks. Outlook), og online adgang via Webmail
Mail Filtre (Tillægsydelse)
Individuel filtrering af mails for hver mail-konto på domænet.
Der tilbydes ikke globale filtre, da de har sine ulemper. Der tilbydes specifikke filtre mod mails som ønskes filtreret til en specifik mappe (f.eks. Spam), eller slettet direkte. Der filtreres f.eks. på afsender (hele eller dele af afsenderadressen), eller på specifikke ord i Emne og/eller Indhold.

Call Now Button