Web Service

Få en moderne, mobilvenlig og professionel hjemmeside-, webshop, eller touch Infoskærme og Kiosk PC løsning med din forretning og/eller målgruppe i fokus. Løsningen udarbejdes i et moderne webdesign, der leveres med undervisning så du selv kan opdatere indholdet. Det er afgørende, at dine potentielle kunder får den optimale brugeroplevelse, uanset om kunden besøger din hjemmeside fra deres computer, tablet eller smartphone. Brugeroplevelse, Brugerinterface og Kundeoplevelse (Forkortet UX/UI/CX), er alle vigtige elementer i opbygningen af din hjemmesideløsning. Læs mere.

Uden bindinger
Hos Fronto.dk betaler du et engangsbeløb fra kr. 4.000 for hjemmesiden, eller fra kr. 8.000 for webbutikken/eShoppen, eller touch Infoskærm og Kiosk PC konfiguration. Når hjemmesiden/eShoppen er leveret betaler du kr. 800 for hosting pr. år, samt et årligt beløb for dk-domænenavn på kr. 120. Du betaler kun for, hvad du reelt har behov for.
Værktøjer & Ejerskab
Hjemmesider opbygges f.eks. i WordPress CMS og Webshops/eShops, så de kan vedligeholdes/drives af dig selv, fra en almindelig browser. Og du ejer selv løsningen, og har fuld kontrol over, kildekode samt indhold og data. Du bliver derved ikke afhængig af én leverandør. De førnævnte priser er inkl. moms.
Kurser & Support
Jeg tilbyder kurser til oprettelse af din egen hjemmeside i verdens mest populære CMS system, WordPress. Og jeg hjælper også med support og rådgivning til din eksisterende WordPress hjemmeside. Læs mere.
Ej istedet for at leje
Hvorfor leje en Web-løsning, når det er billigere at købe en hjemmeside hvor du selv ejer den, og har fuld kontrol over, kildekode, indhold og data.
Du bliver derved ikke afhængig af din leverandør. Og i længden er det ofte langt det billigste. Se et Eksempel.
Gør det selv
Vil du starte selv fra bunden med at lave en WordPress hjemmeside, kan jeg også tilbyde dig undervisning og/eller support.
Se en Miniguide.
Drift & Vedligehold
Har du allerede en WordPress hjemmeside, kan jeg tilbyde dig rådgivning, hjælp, kurser og support, eller du kan indleje mig som webmaster i en kortere eller længere periode. Kontakt mig for at høre nærmere.

Call Now Button