Infoskærme

Konfiguration af touch Infoskærme og Kiosk PC’er med SiteKiosk fra Provisio.com

SiteKiosk, fra kr. 8.000
PC kiosk opsætning og konfiguration, inkl. Web Design (HTML) fra kr. 8.000, eksklusiv Hardware og licens til SiteKiosk software.

SiteKiosk løsning med adgang til Internet/Intranet på virksomheder, internt self service i foreningen/virksomheden, PC på bibliotek, museum, campingplads, havn eller uddannelsesinstitution, by/turist information, billetkiosk, eller udstillings- og reklamedisplays. Fronto.dk leverer ikke hard- og software, men kan formidle forhandlerkontakt, samt hjælpe med opsætning. Fronto.dk hjælper selvfølgelig også gerne til med vedligeholdelse og opdatering af den leverede løsning.

PC kiosk opsætning og konfiguration, inkl. Web Design (HTML), men eksklusiv Hardware og licens til SiteKiosk software fra kr. 8.000 inkl. moms.

SiteKiosk Eksempel

SiteKiosk på Vejle Havn

LG touchskærm 1920×1080 px
Løsningen kan ses på:
Vejle Lystbådehavn, Stævnen 53, 7100 Vejle
Skærmen er placeret i porten udfor molen.

SiteKiosk fra Provisio

SiteKiosk – Standard Interface
SiteKiosk Software
Kiosk software til beskyttelse af offentlige Internet-pc’er, skærme og tablets, der beskytter browser og operativsystem m.v. mod manipulationer. Læs evt. mere her: www.sitekiosk.com. SiteKiosk er derfor en ideel og sikker løsning til præsentation af web-baseret indhold (HTML, billeder, videoer, m.v.) og applikationer på terminaler med offentligt adgang. SiteKiosk kan konfigureres til at begrænse brugerens adgang til operativsystemet, systemindstillinger, samt til alle eller udvalgte hjemmesider, filer, mapper, applikationer og programmer.

SiteKiosk Software
Call Now Button