Stevnsnord.dk

Fronto.dk er sponsor for den nye officielle hjemmeside for KFUM-spejderne i Strøby Egede, Stevns Nord Gruppe.

Jeg har en fortid som spejder på den anden side af åen, i Vallø Gruppe (Hårlev), og støttede derfor op om de frivillige lederes store arbejde i gruppen, ved at sponsorere en hjemmeside for Vallø Gruppe. I 2020 blev Vallø Gruppe lagt sammen med Stevns Nord Gruppe, på grund af ledermangel i Hårlev. Nu forsættes samarbejdet med Stevns Nord Gruppe.

Hjemmesiden er designet så den er responsiv, hvilket vil sige den er optimeret for visning på både computer, tablet/iPad og smartphone/iPhone. Størstedelen af designet er genbrugt fra Vallø Gruppes hjemmeside, men der er tilføjet flere funktioner, og lavet en anderledes struktur på indholdet.

En gren af informationerne på hjemmesiden, rummer Nyheder og Begivenheder, med Stevns Nord Gruppes medlemmer, forældre og ledere som primær målgruppe. Her kan man følge med i hvad der skal ske, og hvad der er sket i Stevns Nord Gruppe.

Derudover er der generelle informationer om hvad Stevns Nord spejderne laver, hvordan man bliver spejder, eller frivillig leder/hjælper i gruppen. Der er også informationer om mødetider, spejderbevægelsen og kontaktinformationer. Her er den primære målgruppe dem der kunne tænke sig at blive en del af Stevns Nords fællesskab.

Hjemmesiden er opbygget i WordPress, så Stevns Nord Gruppe forholdsvis nemt selv kan redigere i indholdet. Men den almindelige drift, med vedligeholdelse, og sikkerheds opdateringer, samt domæne navn, hosting af hjemmeside og mail, er alt sammen sponsoreret af Fronto.dk.

Sponsor for KFUM spejderne, Stevns Nord Gruppe, Strøby Egede

Call Now Button