WordPress kursus

Introduktionskursus til oprettelse af din egen hjemmeside i verdens mest populære CMS system, WordPress. Kurset foregår via fjernsupport, som 1:1 undervisning. Dvs. at du arbejder selv med det på din egen PC, og jeg guider dig igennem ved at se med. Det anbefales at du arbejder videre med funktionerne mellem de enkelte lektioner. Derfor anbefales det at tage de to moduler over fire uger (2 lektioner om ugen).

Vi laver i fællesskab en tidsplan for gennemførelsen af modulerne, der passer ind i din hverdag, og den kan naturligvis korrigeres undervejs. Du får ikke en komplet hjemmeside løsning ud af kurset, men du bliver hjulpet på vej til at gøre det selv. Det er i virkeligheden det gode indhold på hjemmesiden, der skaber den, og det arbejder udarbejder du på egen hånd. Hver lektion tager mellem 45 minutter og en time. Men tager det lidt kortere tid den ene gang, og lidt længere tid en anden gang, er det ikke noget problem. Pris for begge moduler, kr. 2.800, ekskl. Webhotel og Domænenavn (fra kr. 267, afhængig af pakkevalg).

KURSUS OVERSIGT

MODUL I

Grundkursus kr. 1.400,-
Ekskl. Webhotel og Domænenavn
(fra kr. 267,-)

Lektion 1:
Oprettelse af Webhotel og Domæne.
Kr. 350,- + oprettelse fra kr. 267,-
Du betaler selv for Webhotel og Domæne.

Lektion 2:
Oprettelse af Mail adresser
Installation af WordPress
Installation af plugins
Oprettelse af sider
Kr. 350,-

Lektion 3:
Installation af Tema
Tilpasning af Tema
Tilpasning af Menu
Tilpasning af Widgets
Kr. 350,-

Lektion 4:
CSS tilpasninger
Avanceret indhold (kolonner m.v.)
Kontakt formular, inkl. SMTP
Mail kryptering og Captcha
Kr. 350,-

MODUL II

Videregående kursus kr. 1.400

Lektion 1:
Nyheder
Arrangementer
Blog/Kommentarer
Privatlivs- og cookiepolitik
Kr. 350,-

Lektion 2:
Short-koder
Dele funktioner (SoMe)
Facebook integration
Tabeller (Responsive)
Kr. 350,-

Lektion 3:
Child tema (oprettelse/anvendelse)
Slider funktioner
Billedgallerier
Dokumenter
Kr. 350,-

Lektion 4:
Søgemaskine optimering (introduktion)
Google & Bing indeksering
Sikkerhedsopdateringer
Besøgsstatistik, backup mv.
Kr. 350,-

EKSTRA HJÆLP

Ekstra konsulent hjælp til konkrete problemstillinger, du måtte løbe ind i, kan tilkøbes for kr. 350,- pr. påbegyndt time, både under og efter kursus forløbet.

ALTERNATIV

Du kan købe et færdigt fundament (kr. 3.500), og tilkøbe en times undervisning (kr. 350) for i alt kr. 3.850,- (hosting pr. år kr. 360), hvis du vil hurtigt i gang.

OM WORDPRESS

WordPress CMS er Open Source CMS system, og derfor helt og aldeles gratis. WordPress gør det nemt for dig at komme ud i verden med det, som du har på hjerte. Et CMS (Content management system) er en webapplikation til håndtering af hjemmesider og deres indhold.

Det består af en række komponenter til styring af roller, rettigheder, indholdsskabeloner og arbejdsgange med videre, der kan tilpasses efter behov. Med WordPress får du et hus og ikke bunke mursten. Derfra kan du vælge om du vil ændre farven, tilbygge eller slå en væg ned.

Call Now Button