2013-2023 Jubilæum

10ÅR
2013-2023

Efter 34 år i telebrancen, heraf de 14 år som IT konsulent, besluttede jeg i 2013 at starte selvstændig virksomhed, en beslutning jeg ikke på noget tidspunkt har fortrudt.

Fronto.dk med CVR nummer 35365699 blev etableret 1. april 2013 med adresse i Assens. Virksomheden er en enkeltmands virksomhed i branchen konsulentbistand  indenfor IT.

Jeg arbejder ikke blot for mine kunder, jeg arbejder med dem! Jeg tror på et godt og solidt samarbejde med en ærlig og vedvarende dialog. Jeg gør mit bedste for at skabe gensidig respekt og tillid, samt “valuta for pengene”. Tillid til de får det de betaler for, og at de på forhånd nogenlunde ved hvad det koster.

Den filosofi har båret frugt. De kunder jeg får ind i butikken, de bliver også, så jeg har over årene fået opbygget en pæn trofast kundekreds. Og så længe jeg også er tro mod kunderne, tænker jeg det vedbliver at være sådan.

Jeg har nu arbejdet med IT i 33 år, og har erfaring på en række områder. Blandt andet som IT Konsulent, -Supporter, Webdesigner og -Udvikler. Men i løbet af de sidste 10 år har fokus været på webdesign og -udvikling. Men de alsidige erfaringer jeg i øvrigt har, er da også til stor nytte her.

Call Now Button