Antenneforeninger opruster

Antenneforeninger over hele landet sættes under pres af de store fiberudbydere. Det er desværre en tendens man ser. Men er det overhovedet en bæredygtig tendens, at man udbygger stort i områder med en i forvejen udmærket bredbåndsdækning? Er fiberkabler så meget bedre end antenneforeningernes coaxkabler?

Hvis du spørger mig, så er svaret et nej! Hvorfor lader den almindelige forbruger lade sig forblænde af de mange reklamer for 1000 Mbps, eller 1 Gbps forbindelser? Som om det nærmest er blevet en livs nødvendighed. Den største flaskehals på bredbånds hastigheden, ses ofte inden for hjemmets fire vægge. For vi benytter os i dag i vid udstrækning af det trådløse internet i hjemmet. Det kan alverdens skovle, spader og fiberkabler ikke lave om på.

De fleste private hjem kan fint klare behovet med 50, 100, 200, 300, 400 eller 500 Mbps. Og det kan de fleste antenneforeninger sagtens levere, endda til favorable priser, og med en driftssikkerhed, support og medindflydelse, som de store fiberudbydere overhovedet ikke kommer i nærheden af. En række antenneforeninger kan endda godt levere 1000 Mbps hastighed, mens andre skal investere pæne summer i nyt udstyr, for at komme derop.

Jeg vil gerne appellere til dem, der i dag får TV og internet via en antenneforening. Tænk jer grundigt om, inden i eventuelt hopper på fiber-toget. Sæt jer ind i hvilken hastighed i har brug for, og om i får nok ud af det eksisterende trådløse internet. Lad være med at skifte, hvis I reelt ikke har behov for væsentligt højere hastighed. Læs mere om Hastighedsbehov på Nal Medienets, eller Faaborg Vest Antenneforenings hjemmeside.

Flere antenneforeninger opruster nu. Dels på den hastighed de tilbyder, men også på informationsniveau. De er nemlig ofte unikke på både pris-, service- og support niveau. Og det er mindst lige så vigtigt som den højst mulige hastighed. Det er mig en glæde at kunne bidrage til opgradering af flere antenneforeningers hjemmesider, også på selve indholdet. To eksempler jeg kan nævne er NAL Medienet og Faaborg Vest Antenneforening.

Call Now Button