Sogneportal – Din-kirke.dk

Portal for Hårlev og Varpelev sogne

Din-kirke.dk SEOFronto.dk har leveret den officielle hjemmeside for Hårlev Pastorat, der siden 1967 har bestået af Hårlev- og Varpelev Sogne. Hårlev Pastorat, og de to Sogne, hører under Tryggevælde Provsti, der er en del af Roskilde Stift.

Hjemmeside portalen er responsiv, hvilket vil sige at designet er optimeret for visning på både computer, tablet eller smartphone. Og mange af informationerne på hjemmesiden kommer gennem integration med Facebook og portalen Sogn.dk.

Bad om hjælp til Facebook

Oprindeligt henvendte Hårlev kirkes menighedsråd sig for at få hjælp til opsætning af en Facebook side for kirken. I den forbindelse opstod ideen om at samle informationerne om Pastoratets to sogne et sted. Fra Facebook og sogn.dk, samt alt det løse. Det blev til hjemmesiden din-kirke.dk.

Her kan også de der ikke har en Facebook profil få overblik over nyheder og begivenheder fra de to sogne. Endda sammen med de informationer man ellers skulle forbi sogn.dk, og andre steder på internettet, for at finde.

Informationer samlet et sted

På sogneportalen din-kirke.dk finder du informationer om Præsten. Både den nuværende – »Præsten«, og de tidligere præster gennem tiderne – »Præsterækken«.

For henholdsvis Hårlev– og Varpelev Kirke/Sogn er der en række informationer. Dels »Om Kirken«, »Nyheder«, »Begivenheder«, »Kirkegården«, »Find vej«, »Menighedsrådet« og »Medarbejdere«.

Desuden findes der en række øvrige informationer på siden. Dels »Om hjemmesiden«, men der er også adgang til PDF versioner af »Kirkebladet« for de to sogne, samt et »Billedgalleri«, og kirkelige informationer om »Sjælesorg«, »Fødsel«, »Dåb/Navngivning«, »Konfirmation«, »Bryllup« og »Bisættelse/Begravelse«.

Din-kirke.dk - Hårlev og Varpelev Sogne

Call Now Button