Gratis jobannoncering

Det er dyrt at rekruttere nye medarbejdere. Du skal bruge tid på selve rekrutteringen, tid på oplæringen m.v., og så er der også udgifter til jobannonce. Men der findes gratis alternativer til jobopslaget. Det giver jeg i det følgende et godt bud på med forskellige tips.

Jobindex kalder sig “Danmarks største jobdatabase”, er svær at komme udenom. Jobindex fungerer som en »søgemaskine«, der søger efter, og opsamler, jobannoncer fra mere end 500 jobbørser og private firmaers jobsider i Danmark, inkl. Jobnet.dk.

Det kan du udnytte, hvis du har en hjemmeside, for Jobindex tilbyder nemlig også gratis jobannoncer. Du skal bare tilmelde din jobside til deres internet-robot, som hver nat skanner din side for at se om der er ledige jobs. Det skal kun gøres en gang, og så virker det også næste gang du opslår en ledig stilling på din egen hjemmeside.

Det skilter Jobindex ikke så tydeligt med, og du får sikkert efterfølgende også en af deres konsulenter i røret, der vil sælge en annonce med logo og topplacering i søgeresultaterne. Men de er jo det de lever af, må man huske på.

Sådan kan du annoncere gratis

Skriv et godt stillingsopslag på din hjemmeside, og sørg for mulighed for at dele stillingsopslaget på Linkedin, Facebook, Email m.v. Og tilføj opfordringen “Er stillingen ikke er noget for dig, er der måske nogle i dit netværk, der kunne være interesseret, så del gerne opslaget“. Der findes forskellig metoder til at tilføje »Dele-knapper« på siden med dit stillingsopslag, hvis det ikke er standard på din hjemmeside.

Del selv stillingsopslaget på de sociale medier. Der er mange Facebook grupper for jobsøgning, og jobannoncer. Du kan nå omkring 300.000 gruppemedlemmer ad den vej (f.eks. via otte af disse grupper). Lav et resume af stillingsopslaget med link til opslaget på din egen hjemmeside, og tilføj også her opfordringen “Er stillingen ikke er noget for dig, er der måske nogle i dit netværk, der kunne være interesseret, så del gerne opslaget“.

Du kan oprette et indlæg, magen til Facebook opslaget, på din virksomhed i Google Business og Google Maps. Og har din virksomhed en Facebook side, og/eller Facebook gruppe, bør indlægget selvfølgelig også lægges op her.

Opret eventuelt også opslaget på Jobnet.dk, med et resume af stillingsopslaget og link til opslaget på din egen hjemmeside. Mange af de private jobportaler henter nemlig stillingsopslag fra Jobnet, og på måde kan du få yderligere ekstra gratis eksponering. Bemærk at »Virksomheds NemId« er påkrævet for at oprette jobopslag her. jobopslag på Jobnet »høstes« af-, og vises også på Jobindex.

Du kan også oprette en gratis arbejdsgiver profil på indeed.com, på under 5 minutter. Og her kan du også oprette gratis jobopslag. Alle dine jobopslag på indeed.com »høstes« af-, og vises også på Jobindex.

Tilmeld eventuelt også din jobside, fra din hjemmeside, til internet-robotten på Jobindex. Du skal først oprette et virksomheds login, under »Virksomheder« i menuen på deres hjemmeside, og så er du allerede godt i gang.

Jeg kan hjælpe

Synes du det er uoverskueligt, og har du brug for hjælp, så kontakt mig for at høre nærmere. Jeg har hjulpet virksomheder med hele denne proces, fra kr. 1.400 inkl. moms. Efter et døgn var der over 1.500 visninger af jobannoncen på virksomhedens hjemmeside.

Mangler din virksomhed en hjemmeside, Facebook side, Google Business profil, eller registrering på Google Maps, så kan jeg også hjælpe med det.

Call Now Button