Lej en Webmaster

Hos Fronto.dk kan du leje eller hyre en Webmaster på freelance basis. Jeg arbejder professionelt, og har erfaring med hjemmeside kodning, en række CMS systemer, søgemaskine optimering (SEO), video- og billedbehandling, samt diverse sociale medier.

Hvis din virksomhed ind imellem mangler en hånd til at opdatere hjemmesiden og/eller markedsføre dine produkter og ydelser, kan du her hyre/leje en webmaster på freelance basis. Jeg er der kun når du har brug for det, enkelt og ligetil.

Du har måske også bare brug for hjælp til det avancerede i ny og næ, eller vil outsource så meget som muligt. Eller har brug for den tryghed det giver at have en ekstra kapacitet ved hånden, hvis det skulle vise sig nødvendigt.

Der er ingen bindinger eller uforudsete udgifter ved den service jeg her tilbyder. I modsætning til alle de “sidegevinster” der kan være med f.eks. en deltidsansat, eller studenter medhjælp, så som ferie-, sygedagpenge, skat, lønafregning m.v. Du får ganske enkelt en faktura på de aftalte/forbrugte timer (280 kr. + moms).

Ikke noget med “indskud” (startgebyr), bindingsperiode, eller opsigelsesvarsel. Ren timeafregning, eller fastpris tilbud på velafgrænsede opgaver.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om din behov, og det jeg kan tilbyde.

Call Now Button