Makeover

Omlægning af sidestruktur af 240 artikler, samt helt nyt layout på hjemmesiden stofskiftesupport.dk. En flad sidestruktur blev omlagt til »parent« > »child« relationer, for at muliggøre uddrag listning (eksempel). Efter etablering af »parent« sider, der lister uddrag af de 240 »child« sider, kunne der laves forenkling af menu struktur, fra 240 menu punkter i to menuer, til 24 menu punkter i én menu.

Dette var nødvendigt både for at forenkle navigationen på siden, men også for at gennemføre den ønskede ændring af sidens layout. Der var desuden brugt supplerende formatering på de 240 sider i gammelt layout. Formatering blev fjernet, med en søg og erstat på side-tabel i den bagvedliggende database, så formateringen nu alene styre fra layoutets stylesheet.

Stofskiftesupport.dk er en forening, der formidler informationer om stofskiftesygdomme, såvel som følgesygdomme, symptomer, bivirkninger og individuel medicinering. Endvidere kæmper foreningen for at blive denne store patientgruppe skal blive synlige i sundhedssystemet. Foreningen driver derudover en Facebook gruppe, hvor denne patientgruppe deler informationer, samt hjælper og støtter hinanden. Gruppen har over 22.000 medlemmer.

Stofskiftesupport.dk

Call Now Button