MS Fortuna

Ny hjemmeside med videre til MS Fortuna

Sirius Explorer Aps, ved Gorm B. Kjeldsen, købte i starten af 2020 turbåden MS Fortuna, men tursejladsen har i både 2020 og 2021 været indstillet på grund af corona epidemien. Tursejladsen er nu genoptaget i sommerhalvåret 2022, og i den forbindelse skulle der udvikles en hjemmeside med online booking. Derudover skulle der opsættes booking på VisitMiddelfarts bookingplatform BookingLillebaelt.dk, laves Brochure/Pjece, samt Google-, Facebook, og Instagram Profiler, for MS Fortuna, inkl. indholdet på disse platforme.

MS Fortuna blev oprindeligt bygget til det færøske landsstyre som hospitals- og lægebåd. Den blev navngivet Medicus. Båden var i tjeneste som hospitals- og lægebåd frem til 1995, hvor den den solgt til Danmark og fik navnet MS Fortuna. Båden gennemgik en mindre ombygning og siden sejlet som turbåd fra Middelfart, med undtagelse af 2020-2021 (Corona epidemien).

MS Fortuna tilbyder hvalsafarier med panorama udsigt, fra Middelfart Gammel Havn, i hele sommerhalvåret. Her sejles efter at få flest muligt oplevelser og historier, samt at opleve skønne Naturpark Lillebælt, med Marsvin, Sæler, Fugleliv og evt. også Havørnen. Udover de faste ture kan man også bestille båden til Private arrangementer (Gruppeture) og Askespredning på havet. MS Fortuna har særdeles gode udkigs- & siddepladser ude, samt spise- & toiletforhold inde.

MS Fortuna - www.msfortuna.dk

Call Now Button