Navnet Fronto.dk

Flere har spurgt hvad navnet Fronto.dk kommer af. Det er nærmest blevet til sådan lidt rebus agtigt. Da jeg startede firmaet, tilbage i 2014, kom jeg fra et job i telebrancen. Her arbejdede jeg med IT systemer, optimering af IT- og arbejds processer, samt implementering af ændringerne. Kort sagt, Forandring og Forankring. Det var nemlig min klare plan at fortsætte i denne boldgade som selvstændig IT konsulent.

Ordleg gav navnet

Hvis vi deler Fronto.dk op, så står FRONT for FORAN, O står for RING, og med henholdsvis et D og et K mellem FORAN og RING, giver det netop ForanDring og ForanKring. Lidt kryptisk måske, men ikke desto mindre, sådan opstod navnet Fronto.dk.

Status efter 7 år

Jeg har hen over de syv år der er gået som selvstændig IT konsulent kun haft en lille håndfuld erhvers kunder, hvor det primært har handlet om samspillet mellem IT og forretningen. Det er dog mere faldet ud til basal IT support, og til Web udvikling i alle facetter. Men også her drager jeg stor nytte af de IT erfaringer, jeg har samlet på siden 1990. Og det er mig en stor glæde at arbejde med, og Ikke bare for mine kunder.

Call Now Button