Outlook 365 problem

En af mine erhvervskunder havde, siden december 2021, oplevet at Outlook 365 søgninger, ikke virkede på de senest ankomne mails, og kalender begivenheder, på Windows 10. Dette gav nogle enorme problemer med ordrestyringen, og det måtte naturligvis løses hurtigst muligt. Så det blev det, omend det var en midlertidig løsning.

Windows 10, version 21H2

Microsoft har, i et offentliggjort Office support dokument, erkendt et problem udløst af en Windows 10, version 21H2, KB5008212 sikkerhedsopdatering udgivet i december 2021, fører til søgeproblemer i Outlook til Microsoft 365.

Midlertidig løsning

Når man har installeret opdatering KB5008212, vises de seneste mails muligvis ikke i søge resultaterne. Microsoft har informeret om, at man kan rette midlertidigt op på Outlook søgninger, der ikke giver nogen resultater, ved at konfigurere en registreringsnøgle til at deaktivere Windows Search og skifte til Outlooks søgemaskine.

Når den indbyggede Outlook søgning starter, advares om, at ydeevnen er påvirket og siger, at “Søgeydelsen vil blive påvirket, fordi en gruppepolitik har slået Windows Search tjenesten fra”. Registreringsnøglen skal derfor fjernes, når Microsoft kommer med den endelige løsning på problemet.

 

Call Now Button