100% Serveroppetid

100 procentHjemmesider hosted ved Fronto.dk blev for et år siden, 5. februar 2021, flyttet til nye servere, med optimeret sikkerhed & performance. Helt som forventet, et rigtigt godt valg.

Serveren har haft 100% oppetid gennem året der er gået.

Oppetiden på de gamle servere nåede 367 dage, og havde heller ikke driftsforstyrrelser i mere end et år. Den tidligere server blev taget i anvendelse 12. september 2019, og havde overhovedet ingen ikke-planlagte driftsforstyrrelser.

Der blev for et år siden skiftet til nye servere af følgende grunde. IPv6, højere sikkerhed, -hastighed, -kvalitet og forsat god oppetid. IPv6 er designet til at erstatte IPv4, fordi IPv4 er begrænset til at bruge 32 bits til internetadresser. Internettet løber på et tidspunkt tør for tilgængelige IPv4 IP-adresser.

Fronto.dk har siden 2019 benyttet et redundant virtuelt datacenter, opsplittet på webhotel, mailserver, databaser og backup på fire forskelige servere. Dette giver den høje driftssikkerhed (mindsker omfanget af forstyrrelser). I tilfælde af fejl, eller planlagt vedligeholdelse, på en af serverne, er påvirkningen mindre, og hurtigere genoptagelse af normal drift mulig. Endelig giver det generelt en mere effektiv udnyttelse af ressourcerne i den daglige drift.

Serverne drives i dagligdagen af en anerkendt underleverandør, der driver et driftssikkert & topmoderne datacenter i Danmark, med fast driftsvagt 24 timer i døgnet, året rundt.

Call Now Button