Serverskift i aften

Serverskiftet gennemføres i aften, den 4. februar 2019, fra klokken 20:20

Med baggrund i de driftsforstyrrelser der har været på web serveren den 16. februar 2019, i aftes (3/2-2019) og her til morgen (4/2-2019), har jeg i samarbejde med min underleverandør på serveren, besluttet at skifte til en anden server i aften, den 4. februar 2019.

Flytningen påbegyndes klokken 20:20. Jeg giver besked til mine kunder når den er gennemført og alt er testet af. Der kan forekomme driftsforstyrrelser under flytningen. Denne flytning skulle afhjælpe de driftsforstyrrelser der desværre har været den seneste tid. Oplever du som kunde problemer efter flytningen, må du endelig kontakte mig.

STATUS KL. 22:00:
Flytning gennemført og alle hjemmesider gennemgået og fundet ok.

Call Now Button