Sikkerheds tiltag

Fronto.dk har igen skærpet sikkerheden, for at imødegå phishing og falske redirects fra kundernes domænenavne. Der er nu tilføjet DNSSEC records på alle kundernes domæner (URL-adresser).

Hvorfor nu det?

For hackere er det interessant at gå efter DNS-adresserne på domænenavne. Det kan f.eks. være webshops og sider, hvor logges ind, eller følsomme oplysninger indsendes fra.

Alle hjemmesider kan blive ramt, men sider med brugeradgange og webshops er særligt udsatte. Det kan DNSSEC dæmme op for.

Hvad er DNSSEC?

DNSSEC er en sikkerhedsservice, der tilknyttes domænenavnet. Med DNSSEC kan du være sikker på, at den rigtige side bliver vist, når der bliver linket til din hjemmeside, og når URL-adressen tilgås direkte.

DNSSEC er en sikkerhedsservice, som findes i DNS (navneserver), med det formål at forhindre hackere i at ændre i navneserver processen og overtage kontrollen med et domænenavn.

DNSSEC kan forklares som en række signerede koder på hvert trin i DNS-processen, fra rodserver til domænenavnets IP-adresse, der bliver sat data på for at sikre, at de er valide.

Det er ikke en teknologi, der krypterer data, men DNSSEC kan afsløre, om den adresse, du besøger, også er gyldig.

Med DNSSEC på domænenavnet, kan man være sikker på, at den rigtige side bliver vist, når der bliver linket til hjemmesiden. Det både sikrer dig, din virksomhed, eller forening, samt beskytter de besøgende mod falske sider.

Call Now Button