Sikkerhedsopdatering

Alle hjemmesider hosted ved Fronto.dk er blevet sikkerhedsopdateret (plugins og temaer), samt opgraderet til ny PHP version 8.0. Dog udestår PHP opgraderingen på to hjemmesider, der skal tilpasses før det kan gøres uden problemer. Dette arbejdes der på at få gjort, snarest muligt. (OPDATERING: DE SIDSTE TO BLEV OPGRADERET 2. DEC. 2021)

PHP er et af de programmerings sprog der benyttes til at oprette dynamiske og interaktive hjemmesider med. WordPress bygger f.eks. på PHP programmerings sproget. Næsten alle hjemmesider der leveres, drives og hostes af Fronto.dk er bygget på WordPress.

PHP versioner har en livscyklus på omkring tre år. Der ydes aktivt support til den i to år. I denne periode udgives der regelmæssigt versioner, der retter fejl og sikkerhedsproblemer. Efter to år ydes der support til PHP versionen i endnu et år, men kun ved kritiske sikkerheds opdateringer. Et år senere slutter PHP-versionens levetid.

Det vil sige der ydes ikke længere support fra PHP.net. Kritiske sikkerhedsproblemer adresseres ikke længere rettes, og gør PHP langt mere udsat for hacking med videre. Sikkerhedsopdateringer til den tidligere version 7.4 vil stoppe i november 2022, så Fronto.dk’s hosting fortsætter med at være på forkant, også på sikkerheden.

PHP er et populært scripting-sprog til generelle formål, der er specielt velegnet til webudvikling. Hurtig, fleksibel og pragmatisk, PHP styrker alt fra din blog til de mest populære websteder i verden.

Call Now Button