SSL/TLS certifikat

Sejlklubbens Neptuns hjemmeside (snv.dk), samt VejleMotorbaadklub.dk, og Fronto.dk’s forskellige sites, har af to grunde fået tilføjet sikkerhedscertifikat (SSL/TLS). For det første af hensyn til besøgendes sikkerhed, og for det andet for at fremme siderne i Google søgninger.

SSL/TLS (https) er en kryptering af information, der ellers kunne opsnappes af en tredjepart. Google har, for at fremme sikkerheden på nettet, valgt at modificere sine søgealgoritmer, så krypterede sites får en mere fremtrædende placering i Google-søgeresultaterne.

SSL/TLS krypteringen forhindrer opsnapning af brugernavn og kodeord ved login, samt andre følsomme oplysninger, som f.eks. kreditkortoplysninger ved online betaling. Kryptering er i dag en nøglefaktor, hvis man vil beskytte sin hjemmeside mod uønskede gæster og nysgerrige sjæle.

Ved at benytte HTTPS (S’et står for Secure), i stedet for HTTP, bliver forbindelsen mellem dine besøgende og dit webhotel krypteret så ingen kan aflæse forbindelsen. Ændringen, fra http til https, ses foran hjemmesideadressen i browser-vinduet. Der står i nedenstående eksempel https://snv.dk, istedet for http://snv.dk. Og i Google Chrome, vises en lukket hængelås, og på PC versionen står der “Sikker” foran hjemmeside adressen.

Call Now Button