Websitets pris

Eksempel på hvad du får for pengene

Jeg gennemgår her en leveret løsning, som du kan se her. Nedenfor kan du se en specifikation af løsningen, og hvad de enkelte elementer har kostet.

Den totale pris for denne “infoside” til kr. 3.500, med tillægs elementer for kr. 700, løber således op i kr. 4.200 inklusiv moms.

Gennemgå elementerne nedenfor, hvor du får indblik i hvad der er inkluderet i prisen, hvad der er lavet ekstra og hvad det har kostet. Du kan samtidig se det live på den leverede løsning.

Responsiv & Mobilvenlighed
Hjemmesiden er fuldt ud responsiv, så den fremstår overskuelig på både Computer, Tablet/iPad og Smartphone/iPhone.
Dette er standard for en infoside til kr. 3.500 inkl. moms.Responsive Webdesign
Udtryk & Stil - Farver & Layout
KFUM spejderne i DanmarkLogo havde Vallø Gruppe i forvejen, og dette danner her grundlaget for det overordnede Farvevalg og Layout. Dette er med i standardprisen for infosider på kr. 3.500 inkl. moms.
Appetizers & Guidelines
Der er lavet en analyse af målgrupperne, og dette er afspejlet i appetizers på forsiden, samt i navigationen, så brugerne nemt finder de ønskede informationer, og får en optimal brugeroplevelse gennem et overskueligt brugerinterface.
Dette er med i standardprisen for infosider på kr. 3.500 inkl. moms.Vallø Gruppe
Domænenavn, Mail & Formular
Domænenavnet “valloegruppe.dk” (inklusiv HTTPS) er med i standard prisen for infosider på kr. 3.500 inkl. moms. Det er mailadressen “kontakt@valloegruppe.dk” også. Inklusiv kryptering for at imødegå spam harvesting, samt hjælp til opsætning af mailklient på computer og evt. mobiltelefon. Standard Kontaktformular med spamværn, som den viste, er et tillægselement til kr. 350 inkl. moms.
Kontaktformular eksempel
Backend & Vedligehold
Backend, hvorfra indholdet af hjemmesiden vedligeholdes, er tilpasset så det er så enkelt som muligt at vedligeholde hjemmesiden. Login til vedlighold er som standard sikret med Hackerværn. Under “Admin” i menuen kan enhver anden leverandør tage fuld kontrol over kildekode og data. Dette er med i standard prisen for infosider på kr. 3.500 inkl. moms.

Backend eksempel

Vejledning (Vedligehold)
Fjernundervisning i vedligeholdelse er med i standard prisen for infosider på kr. 3.500 inkl. moms. Ved større løsninger er en overskuelig vejledning (PDF-format) ydermere en del af pakken (inkluderet i prisen).
Da Fronto.dk vedligeholder Vallø Gruppes hjemmeside (normalpris kr. 350 i timen), er eksempel på vejledning fra hjemmesiden din-kirke.dk.

Hosting og Sikkerhed
Over 90% af Fronto.dk’s kunder vælger hosting ved Fronto.dk. Det koster kun kr. 360 om året, på en driftsstabil og hurtig server. Ydermere giver det den fordel at der foretages 3-4 sikkerhedsmæssige opdateringer om året. Det vil sige at kildekoden løbende holdes sikkerhedsmæssigt opdateret, hvilket er meget vigtigt. Læs mere her.

Kildekode & Data
Alle der får leveret en hjemmeside fra Fronto.dk, ejer efterfølgende kildekode og data. Det samme gælder i øvrigt evt. Logo, hvis det er en del af leverancen. Det giver leverandør uafhængighed, og klare linjer.
Søgemaskineoptimering (SEO]
SEO modul opsat og Indeksering på Google og Bing søgemaskinerne gennemført.
Som en del af dette tilstræbes bedst mulige hastighed og loadingtid på hjemmesiden. Dette har sammen med mobilvenlighed og godt indhold, stor betydning, både i forhold til de besøgende på hjemmesiden, men også i forhold til rangeringen i søgeresultater på f.eks. Google.
Sociale medier, Facebook
Sociale medier er inkluderet i prisen for infosider på kr. 3.500 inkl. moms. Der er Links (Følg på Facebook-knap) til Vallø Gruppe på de sociale medier, der er dele-knapper i bunden på hjemmesiden, så besøgende kan dele siderne. Facebook opslag og -begivenheder på hjemmesiden under Nyheder, er et tillægselement til kr. 350 inkl. moms.
Vallø Gruppe havde i forvejen en Facebook side, men til f.eks. Din-kirke.dk er den oprettet til en tillægspris på kr. 700, inkl. profil billede og cover billede.
Google Business & -Maps
Oprettelse på Google Business og -Maps er inkluderet i prisen for infosider på kr. 3.500 inkl. moms. Dette er med til at fremme Vallø Gruppe i søgeresultater på Google.

Google Business Google Maps

Support efter levering
Efter levering rettes eventuelle fejl og mangler i forhold til det aftalte uden beregning. Og der tilbydes også efterfølgende support for videreudvikling, rettelser m.v. til kr. 350 i timen, eller efter fastpristilbud ved større ting.
Udviklingsproces

Web Design Processen

På 2-4 uger kan din mobilvenlige hjemmeside fra mig normalt være tilgængelig på internettet. Det sker i hovedtræk via de 12-punkter nedenfor. Bemærk at punkt 1-7 er ganske uforpligtende.

1.Du kontakter mig for en uforpligtende snak (afsæt 1 time)
2.Du fremsender evt. aftalt materiale til mig på mail@fronto.dk, hvis vi har aftalt det. Ellers opsøger jeg de nødvendige oplysninger
3.Afvent prisoverslag, demolink (www-udkast) og adgangskode fra mig (normalt 2-3 hverdage)
4.Du gennemgår www-udkast i ro og mag i dit eget tempo (ring/skriv med kommentarer og/eller spørgsmål)
5.Justeringer og ændringer aftaler vi sammen, når du er klar til det (afsæt 1 time)
6.Afvent fastpris tilbud og endeligt www-udkast fra mig (normalt 1-2 hverdage)
7.Du gennemser fastpris tilbud og endelig www-udkast i ro og mag. Du godkender eller forkaster fastpris tilbud, når det passer dig
Hertil er forløbet uforpligtende.
8.Du afventer den færdige løsning fra mig til foreløbig godkendelse (normalt 1-2 hverdage)
9.Jeg underretter dig når løsningen er klar til foreløbig godkendelse
10.Du gennemser i ro og mag den færdige løsning. Evt. supplerende rettelser aftales med mig. Er der tilføjelser der medfører fastpris justeringer aftaler vi disse
11.Evt. supplerende rettelser og tilføjelser gennemføres (normalt 1-2 hverdage), jeg underretter dig når de er gennemført
12.Du godkender endeligt den færdige løsning og først herefter modtager du faktura fra mig.
Ved betaling af faktura, overtager du den fulde ophavsret over hjemmesiden, og de tilhørende elementer.

Call Now Button