C19 Tilbud

Imens pandemien står på, er det tid til at tænke alternativt og nyt. Derfor vil jeg tilbyde ultrakorte udviklings forløb på hjemmesider til foreninger og virksomheder. Det foregår på ægte coronavis, og du ved under hele forløbet hvad det koster, samt præcis hvad du får for pengene (prototyping).

Endvidere vil jeg være meget large med betalingstidspunktet og evt. rate betaling. Det finder vi ud af i fællesskab. Jeg ved godt at jeg med dette tilbud, og udviklings modellen det er baseret på, risikerer at lave en del arbejde uden at få noget for det. Men hellere det, end intet arbejde overhovedet. Jeg tror på du vil kunne lide det jeg kan lave, så mon ikke det går alligevel.

Jeg tror på, at selvom krisen kradser lige nu, så gælder det om, at gøre hvad vi hver især, og i fællesskab kan, for at vi står bedre rustet når der kommer et lys forude. En skarp og professionel hjemmeside kunne være en af måderne at gøre det på. Den kan måske være med til at kickstarte en ny begyndelse.

Jeg opererer med engangspriser fra 3.000 kr. og hosting fra 360 kr om året inkl. moms, og det betaler mange hjemmeside “ejere” om året for at “leje” en hjemmeside, i stedet for at eje den selv, som du vil gøre, hvis du får den leveret fra mig. Du vil få fuld kontrol over kildekode og data, det garanterer jeg.

Inden for 2-4 uger kan din nye mobilvenlige hjemmeside fra mig være tilgængelig på internettet. Og det sker via en 12-punkts udviklingsplan/-model, som jeg har skitseret nedenfor, for at vise hvor enkelt og overskueligt det kan gøres, uden at det behøver at koste spidsen af en jetjager.

1.Du kontakter mig og får en uforpligtende snak på telefon 60 56 10 14 (afsæt 1 time)
2.Du fremsender evt. aftalt materiale til mig på mail@fronto.dk, hvis vi har aftalt det. Ellers opsøger jeg de nødvendige oplysninger
3.Afvent prisoverslag, demolink (www-udkast) og adgangskode fra mig (normalt 2-3 hverdage)
4.Du gennemgår www-udkast i ro og mag i dit eget tempo (ring/skriv med kommentarer og/eller spørgsmål)
5.Justeringer og ændringer aftaler vi sammen på telefon og evt. via fjernsupport, når du er klar til det (afsæt 1 time)
6.Afvent fastpris tilbud og endeligt www-udkast fra mig (normalt 1-2 hverdage)
7.Du gennemser fastpris tilbud og endelig www-udkast i ro og mag. Du underskriver eller forkaster fastpris tilbud, når det passer dig

Stopper det her, har det kun kostet dig lidt tid, men accepterer du tilbud, forsætter vi samarbejdet over de næste punkter.

8.Du afventer den færdige løsning fra mig til foreløbig godkendelse (normalt 1-2 hverdage)
9.Jeg underretter dig når løsningen er klar til foreløbig godkendelse
10.Du gennemser i ro og mag den færdige løsning. Evt. supplerende rettelser aftales med mig. Er der tilføjelser der medfører fastpris justeringer aftaler vi disse
11.Evt. supplerende rettelser og tilføjelser gennemføres (normalt 1-2 hverdage), jeg underretter dig når de er gennemført
12.Du godkender endeligt den færdige løsning og først herefter modtager du faktura fra mig (betalingsfrister efter aftale)

Kontakt mig for at prøve det af, eller for at høre nærmere. Se evt. eksempler på hvad jeg igennem de sidste godt 6 år har lavet under Portfolio på min hjemmeside og se også evt. Udtalelser fra mine hidtidige kunder.

Call Now Button