Erik-Brandt.dk

Portfolio hjemmeside for den Fynske billedhugger & billedkunstner Erik Brandt. Hjemmesiden skal bruges til at præsentere et udvalg af hans mange værker, indenfor skulpturer, udsmykninger, billedkunst med videre.

Naturen og det spirende liv er inspirationskilder for Erik Brandt. Hans skulpturer kombineres ofte med vand og bærer navne som: Spirer, Livshjul og lignende. Selv kalder han værkerne for meditative rum.

»Jeg kan ikke altid forklare mine værker med ord, for nogle gange arbejder jeg bare meget intuitivt. Det er jo også en af grundene til, at jeg laver det, jeg gør. Så kan folk tolke vidt og bredt. Det er sjovt at lytte, når folk går rundt på mine udstillinger. De tanker, de gør sig, er meget sjældent de samme, som jeg selv har gjort.«

Erik Brandt ønskede en enkelt hjemmeside, som han nemt selv kan vedligeholde, og hvor udvalget af værker kunne præsenteres på en enkel og stilfuld måde; Stilrent, og alligevel med en uforudsigelighed i linjerne, som i mange af hans egne værker, og som man nu kan se uddrag af på den nye hjemmeside, på Erik-Brandt.dk.

Erik-brandt.dk

Når man klikke på et af værkerne på siden, kommer der en større version af billedet op, med en kort beskrivelse af værket. Og man kan så bladre frem og tilbage i værkerne, med de små navigationspile, som vist nedenfor.

Erik-brandt.dk Eksempel

Call Now Button