Fronto.dk version 2.0

Fronto.dk’s hjemmeside har fået et komplet makeover, “from inside out”. Men dem af jer der tidligere har besøgt min hjemmeside, ser måske ikke umiddelbart den store forskel.

For det er ikke i selve layoutet den store forskel ligger. Det er i kernen (teknikken) og strukturen (indhold og navigation) forskellen ligger. Derudover er der justeret mere i retning af gøre mine primære services mere tydelige.

Jeg har siden 2013 haft fuld fokus på mine kunders løsninger, og må indrømme at have haft for lidt fokus på min egen hjemmeside. Men nu har jeg taget mig tid til at rette op på det.

Hjemmesiden er trods alt mit ansigt udadtil, og skulle gerne matche de fine anbefalinger mine kunder og deres hjemmesider kan præsentere. Tiden og udviklingen havde sat sine spor, på min hjemmeside.

Der var skudt for mange “knopper” ud herover de seks år. Det hele kunne stå mere skarpt. Det er formålet med denne makeover. Det skulle blive nemmere og mere intuitivt at finde rundt på hjemmesiden.

Der er ikke tilføjet væsentlige nye funktioner, men metode til hastigheds optimering er udskiftet, navigation er gjort nemmere med “brødkrummer” og opdeling mellem artikler under Nyheder, Portfolio og Driftsinfo er skærpet. Hjemmesiden er gået fra ca. 200 til ca. 150 sider og artikler, efter den totale gennemgang af hjemmesiden.

Fronto.dk Portfolie

Søstersiderne Assens PC Support og Th!nkart.dk har tidligere på året også fået en lille opstramning.

Call Now Button