Sikkerhedsopdatering

WordPress, Plugins og Temaer er i dag opdateret på alle hjemmesider hosted ved Fronto.dk. WordPress version 5.4, der har fået tilnavnet “Adderley” efter jazz trompetisten Nat Adderley, indeholder ikke ændringer der direkte påvirker kundernes hidtidige brug af hjemmesider leveret af Fronto.dk.

Der er tilføjet nyt i “Block Editor” der p.t. ikke benyttes, sket nogle forbedringer i favicon-håndteringen, samt forbedret omkring beskyttelse af personlige oplysninger, for at nævne nogen af ændringerne. Endvidere er der opdateret til version 5.4.1, der indeholder 7 sikkerheds opdateringer, samt 11 fejlrettelser. Læs release beskrivelser (på Engelsk) for versionerne via knapperne nedenfor.


Der har i går været forbigående problemer i forbindelse med denne opdatering. Det har derfor taget en del længere tid at gennemføre den, end det plejer. Opdateringen der sker via en forbindelse til “api.wordpress.org”, har skabt problemer når der blev forbundet over Telias TAT-14 kabel fra USA. Dette har desværre bevirket flere “Kortvarig utilgængelig” meddelelser i går, end sædvanligt.


Under opdateringer vises følgende besked

Kortvarigt utilgængelig pga. planlagt vedligeholdelse. Vend tilbage om et minut.

Call Now Button