LM-klubben, Danmark

WordPress kursus via fjernsupport og hjælp til opsætning af ny hjemmeside for LM-klubben, Danmark. LM-klubben har pt. en hjemmeside bygget på Website Builder, men har påbegyndt en migrering til en mobilvenlig version på CMS platformen WordPress. Disse to sider skal senere migreres til Een mobilvenlig side.

LM-klubben havde i første omgang bl.a. brug for en demonstration af forskellige metoder, til at medlemmer af klubben kan lave egne indlæg, samt at kommentere på andres indlæg, på hjemmesiden.

Men også emner som tilpasning af tema og styles (CSS), samt brugen af editor’en Visual Composer blev gennemgået. Der er i kursusforløbet endvidere udarbejdet diverse Guider, til understøttelse af den løbende vedligeholdelse af sitet, indenfor den fastlagte layout skabelon. Håndtering af forskellige opsætninger af en side, håndteringen af billeder m.v., samt styling i CSS og tilføjelser af forskellige små nye features på siden. Endvidere er der hjulpet til med at lave en Engelsk- og Tysksproget introduktion via menuen på hjemmesiden.

LM-klubben Danmark’s formål er, at varetage medlemmernes interesser indenfor de danskbyggede LM-både, samt at medvirke til at udveksle erfaringer og ideer omkring LM-bådene i Danmark. LM-klubben er for alle LM-sejlere. Hele LM-familien lige fra den mindste LM9 til den største LM38.

Call Now Button