WordPress Support

Fronto.dk hjælper gerne med support til din WordPress hjemmeside. Det kan enten være til sikkerheds opdatering, support til problemer med hjemmesiden, eller videre udvikling i form af specielle ønsker. Så du kan koncentrere dig om dine kunder, og din forretning.

Support udføres til en fast lav timepris og du kan få en fast pris på din udvikling, uden overraskende uforudsete udgifter. Og overvejer du at flytte din WordPress hjemmeside til en ny og bedre hosting, eller vil du optimere på din eksisterende hosting, er det også noget jeg kan hjælpe med.

Det er endvidere meget vigtigt at sikkerheden på din WordPress hjemmeside og hosting er i orden. Jeg tilbyder derfor også et sikkerhedstjek af din hjemmesideløsning. Sikkerheds opdateringer bør gennemføres løbende. Det er både billigst og bedst i længden. Udelades det, kan det på sigt få fatale følger.

Går der lang tid mellem opdateringer, er der langt større risiko for problemer, den dag man ønsker, eller er tvunget til, at opdatere. Et spring fra f.eks. WordPress version 5.2 til 5.3 er langt mere sikkert og ukompliceret, end eksempelvis spring fra 4.1 til 5.3. Hjemmesider der er hosted ved Fronto.dk, bliver derfor løbende opdateret.

Med løbende opdateringer kan det stort set ikke gå galt. Det kan derimod nemt gå galt hvis man springer hele eller halve generationer over. Dette gælder både opdatering af selve WordPress installationen, men også for plugins og WordPress temaet.

Jeg har mere end fem års erfaring (siden 2013) med WordPress udvikling og support, på flere forskellige hosting platforme. Kontakt mig for at høre nærmere, og få eventuelt et uforpligtende tilbud på din specifikke problemstilling, eller den ønskede videreudvikling.

Call Now Button