Nyhedsbrev 2022

2022 går på hæld, og jeg vil gerne ønske kunder og forretnings forbindelser, samt deres familier, en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår.

2022 har været et år med mange tiltag på sikkerhed og hosting fronten. WordPress version er i det forgangne år skiftet fra 5.8, 5.9, 6.0 og til 6.1. Alle Plugins og Temaer er blevet opdateret i samme ombæring, men også som selvstændige opdateringer. 6 opdateringer i 2022, er det i alt blevet til.

I slutningen af 2021 blev alle hjemmesider der hostes ved Fronto.dk, opgraderet til PHP version 8. Og løbet af 2022 har der været fokus på kunder med hosting andetsteds. Disse er nu også opgraderet til PHP 8, og ud af disse var der flere ny kunder, der netop skulle have hjælp til dette.

Udover sikkerhed, support, samt videreudvikling, redesign og nye funktioner, for eksisterende kunder, er der også kommet nye kunder til. Det har været et travlt, spændende, og godt 2022. Dog med den malurt i bægeret, at jeg på grund af generelt stigende priser, og øget frekvens på sikkerhedsopdateringer, har set mig nødsaget til at justere på mine priser.

Glædelig Jul og Godt Nytår

Glædelig Jul og Godt Nytår

Call Now Button