Vejle Motorbådklub

Fronto.dk har opgraderet hjemmesiden for Vejle motorbådklub, så den er blevet skalerbar for både mobiltelefon og tablets (Responsive Web Design). Vejle Motorbådklub glæder sig især over det enkle og “luftige” design på hjemmesiden, er tilbagemeldingen.

Googles søgemaskine stiller større krav til hjemmesider, i forhold til hvordan de rangeres på søgeresultaterne. Det handler bl.a. om mobilvenlighed.

Hovedkravene var at hjemmesiden skulle være mobilvenlig, samt let webmaster at vedligeholde og holde hjemmesiden opdateret og ajour.

Ellers er det en komplet konvertering af den eksisterende hjemmeside, dog med store design- og navigationsmæssige forbedringer.

Det var under dialogen om denne hjemmeside, at Vejle Lystbådehavn, hvor Motorbådklubben har hjemme, fik øjnene om for mulighederne for en modernisering af deres hjemmeside Vejlehavn.dk.

Omtale i Vejle Motorbådklubs blad

Vejle Motorbådklub

OPDATERING

4. juni 2016 er Vejle Motorbådsklubs forside blevet revideret. Klubben ønskede et mere maritimt look på forsiden, og nedenfor kan du se hvad vi i fællesskab kom frem til.

vejlemotorbaadsklub_dk