Vejle Lystbådehavn

”Opgaven med at modernisere vejlehavn.dk var en for stor mundfuld for os selv”, udtaler webmaster for Vejle Lystbådehavn, Hans Jørgen Schytz, ”derfor måtte vi købe os til en løsning ved det fynske konsulentfirma fronto.dk. Men så har vi til gengæld også fået en hjemmesideløsning der fuldt ud lever op til vores ønsker og krav. Og så til en fair pris”. En bruger af hjemmesiden har meldt tilbage, “Har sust rundt på den nye hjemmeside og været inde i næsten alt. Vil bare lige sige at det ser skide godt ud – Rigtigt godt gået!”.

Fronto.dk har opgraderet hjemmesiden for Vejle Lystbådehavn, så den er blevet skalerbar for både mobiltelefon og tablets, samt gjort mere overskuelig på en almindelig, eller bærbar computer. Også kaldet Responsive Web Design. Googles søgemaskine stiller større krav til hjemmesider, f.eks. i forhold til hvordan de rangeres. Ligesom brugen af hjemmesider hastigt ændrer sig, i takt med at de besøgende i højere grad, kommer ind på hjemmesiderne via mobiltelefon eller tablet.

Brugerne er faste pladslejere, samt de mange besøgende fra ind- og udland, der slår et smut forbi  i sejlsæsonen. Mange af disse besøgende har ikke en computer under armen eller i båden, når behovet for at se hjemmesiden er der. Endvidere er siden gjort læsbar på flere sprog, af hensyn til de mange besøgende fra udlandet. Og der er lagt vægt på at det skulle være let for lystbådehavnens personale og –webmaster at holde hjemmesiden opdateret og ajour.

Hjemmesiden har integrerede webcams, der i øvrigt er opsat af Holtum Data. De integreret på en måde der skulle minimere loadingtiden, samt det træk der er på lystbådehavnens WiFi og server, når de vises live. Fronto.dk har som en del af en pakkeløsning ligeledes leveret en komplet mobilvenlig hjemmesideløsning til Vejle Motorbådklub. Vejle Motorbådklub har nemlig til huse på Vejle Lystbådehavn. Du kan se Vejle Lystbådehavns hjemmeside på adressen vejlehavn.dk.

Vejle lystbådehavn

 

Call Now Button