SikkerPåNettet.dk Tjek

Alle hjemmesider hosted ved Fronto.dk blev i februar 2021, flyttet til ny server, med optimeret sikkerhed og performance. Den nye IPv6 server er optimeret på sikkerheden i forhold til SikkerPåNettet.dk, og kan præstere højere hastighed, kvalitet og oppetid.

Hjemmesider ved Fronto.dk

Alle hjemmesider hosted ved Fronto.dk er tjekket, og ca. 92% af disse er fundet i orden, via SikkerPåNettet.dk. På de sidste ca. 8% mangler domæneejer kun at få aktiveret de DNSSEC Record der allerede er oprettet på hosten. Der arbejdes på at det bliver gjort.

Webservers IPv6-tilgængelighed

Det er kontrolleret at der kan oprettes forbindelse til din hjemmesiden via IPv6 på alle tilgængelige porte. Hjemmesiden er derfor også tilgængelig for besøgende, der bruger en moderne internetadresse (IPv6).

Signeret domæne (DNSSEC)

Det er kontorolleret at hjemmesiden er signeret med en gyldig signatur (DNSSEC). Derfor er besøgende på hjemmesiden nu beskyttet mod at blive omdirigeret til en ondsindet hjemmeside.

Sikker forbindelse (HTTPS)

Det er kontrolleret at forbindelsen til din hjemmesiden er tilstrækkelig sikret (HTTPS). Derfor er trafikken mellem din hjemmesiden og den besøgende beskyttet mod aflytning og manipulation.

Sikkerhedsindstillinger

Det er kontorolleret at applikationssikkerhed er aktiveret på din hjemmeside. Med disse indstillinger kan du aktivere browsermekanismer for at beskytte besøgende mod angreb med f.eks. cross-site scripting (XSS) eller framing.

Sikker på nettet test

Call Now Button