Talentløst DNA?

Kræver det talent at drive egen virksomhed, som jeg gør med Fronto.dk? Det vil jeg lade andre om at vurdere! Men man kan efter min mening komme langt uden et særligt talent. Derfor har jeg i mit arbejde fokus på ti punkter der ikke kræver særlige talenter.

10 Nul-talent punkter

Punktlighed i aftaler
Energisk og arbejdsom
Respekt for etik og moral
Velforberedt og fokuseret
Læringsvillig og -parat
Passioneret og interesseret
Empatisk og imødekommende
Parat til at yde det ekstra
Fremsynet og opfølgende
Åben, ærlig og omhyggelig

Og skulle der vise sig at være lidt talent ud over det, kan det kun være et ekstra plus.
Jeg arbejder med mine kunder, og ikke bare for dem!

Håndværket

Jeg ser sådan på det, at kan jeg praktisere de ti nul-talent punkter i forhold til mine kunder og samarbejdspartnere, så gør jeg mit for at skabe respekt, tillid og valuta for pengene.

Godt håndværk kan praktiseres alene ved hjælp af de ti punkter, kombineret med læring og erfaring. Og min erfaring med hjemmeside løsninger rækker efterhånden godt 20 år tilbage i tiden.

Erfaringen

Fra 1998 til 2013 har jeg udviklet og vedligeholdt online vejledninger og intranet (Telebrancen), i HTML, CSS og Javascript, via ASP-kodning (Active Server Pages) og MS SQL & -Access database platformene.

Derudover var jeg, i perioden fra 2001 til 2006, Webmaster/Udvikler for Vallø Gruppe, Ugledivisionen og Valdemar Distrikt (KFUM spejderne), samt en lokal portal for Haarlev og omegn. Her var platformene HTML, CSS og Javascript, via egen udviklet CMS i  PHP  (Hypertext Preprocessor) og MySQL databaser.

Fra 2013 har jeg, via Fronto.dk, arbejdet med Web Design på platformenene HTML, CSS og Javascript, WordPress (CMS), PHP program snippets og MySQL databaser.

Call Now Button