Kunde Case

Kunden ønskede et mobilvenligt re-design af en eksisterende hjemmeside. Den skulle samtidig være nemmere og billigere at vedligeholde. Og med den samlede løsning gik kunden bogstaveligt talt fra en stjerne til ti stjerner, på bare 1½ år. Den pris jeg kunne lave dette for, viste sig endvidere hurtigt tjent hjem på en ny meget billigere og bedre hosting.

Og så var der endda inkluderet en forbedring af det indholdsmæssige, grafisk udtryk (identitet), struktur (kundeoplevelsen) og søgemaskine optimering (SEO). Leveringen gav hurtigt et synligt resultat på Google søgninger, og kundehenvendelser, med deraf følgende nye ordrer til firmaet.

Kunden valgte derfor også at investere i digital markedsføring via Facebook og Google Maps, der har gjort en yderligere mærkbar forskel for sidens placering på Google søgninger. Hastigheds optimering og implementering af HTTPS certifikat (SSL/TLS) bidrog yderligere til den gode rangering, helt op i top 1-3 på kundens nøgle-søgeord.

Dette har sammen med løbende opdatering, med Nyheder, Gallerier, YouTube videoer og Facebook rekruttering, givet en markant stigning i besøgstallet. Det gennemsnitlige antal unikke besøgende om måneden, blev mere end tidoblet i 2018, i forhold til 2016.

Call Now Button