Webdesign fra bunden

Webdesign, i forbindelse med en ny hjemmeside, er meget mere end teknik, kodning og flotte grafiske præsentationer, der måske endda nærmest flakser rundt på skærmen.

Fra bunden af handler det om identitet, mål, struktur og indhold. Først når det er på plads, kan design fasen starte. Og her er vi slet ikke nået til teknik og kodning endnu. Teknik og kodning er et sekundært middel til at opnå målet.

Design handler om at få identiteten til at blive afspejlet hele vejen rundt på hjemmesiden. Samtidig skal besøgendes interesse vækkes, og det skal fastlægges hvordan besøgende skal guides rundt på indholdet, så målet med hjemmesiden bliver opnået.

Først når alt det er helt på plads, kommer det til teknik, kodning og den grafiske præsentation. Det er den sikreste måde at opnå målet med hjemmesiden.

Mange udbydere har fokus på hurtig og billig levering af tekniske løsninger, pakket ind i en fancy grafisk præsentation. Det er ikke altid opskriften på succes.

Ofte er det den simple præsentation der fungerer bedst, når besøgende skal guides mod målet med hjemmesiden. Men det der virker simpelt for den besøgende, og samtidig guider den besøgende i mål, kræver ofte et grundigt forarbejde.

Tommy Larsen Rask
Indehaver af Fronto.dk
Call Now Button