Vejle Motorbådklub

Fronto.dk har opgraderet hjemmesiden for Vejle motorbådklub, så den er blevet skalerbar for både mobiltelefon og tablets (Responsive Web Design). Vejle Motorbådklub glæder sig især over det enkle og “luftige” design på hjemmesiden, er tilbagemeldingen.

Googles søgemaskine stiller større krav til hjemmesider, i forhold til hvordan de rangeres på søgeresultaterne. Det handler bl.a. om mobilvenlighed. Hovedkravene var at hjemmesiden skulle være mobilvenlig, samt let webmaster at vedligeholde og holde hjemmesiden opdateret og ajour. Ellers er det en komplet konvertering af den eksisterende hjemmeside, dog med store design- og navigationsmæssige forbedringer.

Vejle Motorbåd Klub

Det var under dialogen om denne hjemmeside, at Vejle Lystbådehavn, hvor Motorbådklubben har hjemme, fik øjnene om for mulighederne for en modernisering af deres hjemmeside Vejlehavn.dk.

I septemberudgaven af Vejle Motorbådklubs klubblad kan man læse følgende:
»Kære læser. Vejle Lystbådehavn og Vejle Motorbådklub har, som du sikkert har bemærket, fået lavet nye hjemmeside med FRONTO.DK som leverandør. Arbejdet er udført professionelt og med stor ekspertise

Vejlemotorbaadklub.dk

Call Now Button