Website uden binding

Hjemmesiden er en af de vigtigste og mest effektive måder at markedsføre din virksomhed, forening eller andet på. Få en ny hjemmeside, med søgemaskineoptimering (SEO), så Google lettere kan finde den og give hjemmesiden en højere placering på Google. Helt uden bindinger.

Jeg tilbyder at lave din hjemmeside, helt uden bindinger og abonnement. Det betyder, at hjemmesiden er din, og at du selv ejer både kildekode og data. Hjemmesider, jeg designer og opbygger, er oftest lavet i det brugervenlige og udbredte WordPress CMS.

Når jeg designer hjemmesiden, laves den »Responsive«. Det vil sige at den virker overskuelig alle platforme; PC, Tablet og Mobil. Det er vigtigt, både for brugeroplevelse og -interaktion, men også i høj grad for rangeringen på Google.

Jeg tilbyder at lave din nye hjemmeside på valgfrit webhotel, eller stå for driftssikker hosting og lave løbende sikkerheds opdateringer for dig. Hosting med løbende sikkerheds opdatering fra kun kr. 360 pr. år inkl. moms. Desuden kan jeg også hjælpe dig med at flytte dine mails fra din gamle udbyder til min faste lave timepris (kr. 350 inkl. moms).

Kontakt mig, så giver jeg et fastpristilbud, på din nye mobilvenlige hjemmeside (fra kr. 3.500 inkl. moms). Se et udspecificeret eksempel på en hjemmeside; Hvad den kostede, hvad der er med i prisen, og hvordan udviklings processen er tilrettelagt.

Hjemmesidens indhold kan du bagefter nemt selv vedligeholde, eller også kan jeg hjælpe dig med dine ændringer af f.eks. billeder og/eller tekst. Og det til min faste lave timepris (kr. 350 inkl. moms).

Jeg kan også hjælpe til med andre digitale markedsføringstiltag på de sociale medier, som f.eks. Facebook, LinkedIn, Twitter og/eller YouTube, for at skabe kontakt til dine nuværende og potentielle målgrupper.

Call Now Button