Nyhedsbrev 2021

Året 2021 går på hæld, og jeg vil derfor gerne ønske både kunder og forretnings forbindelser, samt deres familier, en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår.

Det har været et år med mange tiltag på sikkerhed og hosting fronten. WordPress version er i det forgangne år skiftet fra 5.5 til 5.6, 5.7 og WordPress version 5.8. Alle Plugins og Temaer er blevet opdateret i samme ombæring. Forud for opdatering til WordPress 5.6 måtte potentielle jQuery problemer håndteres. Dette indebar ændringer på 3 hjemmesider. Endelig er Fronto.dk’s hosting senest blevet sikret i forhold til Log4Shell sårbarheden.

Efter Serverskiftet, primo 2021 er der tiføjet IPV6 og DNSSEC på hjemmesiderne der er hosted ved Fronto.dk. Og ultimo 2021 er alle hjemmesider der hostes ved Fronto.dk, opgraderet fra PHP version 7.4 til PHP version 8.0. Dette skifte indebar udvikling af ny løsning til erstatning af File Manager, der blev anvendt på 2 hjemmesider og 1 Intranet, samt ny kryptering af mail adresser på alle hjemmesider.

Udover alle disse sikkerheds tiltag, andre support services, samt videreudvikling, redesign og nye funktioner, for mine eksisterende kunder, er der også kommet nye kunder til. Så det har været både et jævnt travlt, et spændende, og et godt år. Dog med den malurt i bægeret, at jeg på grund af stigende priser fra underleverandører med videre, har set mig nødsaget til at justere på mine priser.

Glædelig Jul og Godt Nytår

Julen 2021

Call Now Button