Øverst på Google?

Kan man komme til at ligge øverst på Google søgninger for 194 kroner?

Og hvad er søgemaskine optimering egentlig for en størrelse. Det er i hvert fald ikke som denne artikel beskriver det. Læs artiklen.

Hvis det var så enkelt, så ville alle altid ligge øverst på Google søgninger. Det vil jeg gerne prøve at forklare nærmere her. At få “solgt” sin hjemmeside i søgemaskinernes resultater på specifikke søgninger er mere komplekst end som så. For det første skal hjemmesiden være mobilvenlig, og for det andet skal den teknisk være sat op, så søgemaskinerne kan og vil indeksere indholdet. Det var den “lette” del af det der skal til. Om man kan købe det for 194 kroner nogen steder, tvivler jeg på.

Dertil, og slet ikke uvæsentligt, kommer den noget sværere del, som med sikkerhed ikke kan købes for 194 kroner nogen steder. Denne del kan sammenlignes med at udgive og sælge aviser. For det første skal der være et “indhold” der kan fange målgrupperne. Og så skal “opsætning og format” tilpasses disse målgrupper. Derefter skal “varen” skal ud på hylderne, helst med tilbagevendende “nyt indhold”, for at sikre gensalg. Så skal der være “kiosk baskere” foran salgstederne, og gerne også “reklamer og trailers” i det offentlige rum. Læsertal har stor betydning, både for en avis, men også for en hjemmeside.

Alle disse elementer skal i overført betydning indgå i hjemmesiden, for at få succes på søgemaskinerne. Meget kan man gøre, men der er aldrig garanti for en top placering, i dette “våbenkapløb” om placeringerne. Hvis du vil vide mere om mulighederne, er du velkommen til at kontakte mig, for en uforpligtende snak om mulighederne.

Call Now Button